Ovog kolovoza!

Najveća hrvatska glazbena diva stiže na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj, ulaznice su već u prodaji

Doris Dragović Doris Dragović Nera Simic / CROPIX 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović - 30 Doris Dragović - 27 Doris Dragović - 26 Doris Dragović - 25 Doris Dragović - 24 Doris Dragović - 23 Doris Dragović - 22 +9 Doris Dragović - 21 Galerija

Najveća hrvatska diva - Doris Dragović nakon tri rasprodane Arene Zagreb stiže i na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj, 4. kolovoza u Pulskoj Areni.

Danas slavimo ljubav, a slavit ćemo je i 4. kolovoza u pulskoj Areni, svi zajedno. To je doista posebna pozornica, a vjerujem kako će nam to svima biti i posebna večer, ona koju ćemo pamtiti i čuvati u srcu. Zaista sam sretna, radujem se koncertu, a nadam se da sam i vas razveselila – poručila je Doris obožavateljima putem bravo! radija.

Pod zvjezdanim nebom, pjevat će se hitovi uz koje su odrastale generacije, poput Selim ti ja, Željo moja, Ti, Krivi ljudi, Zemlja i stina, Dajem ti srce, Marija Magdalena, Ljubav stara, Baklje ivanjske kao i brojni drugi.

Spektakularna ljetna večer zasigurno će, osim po vrhunskoj izvedbi, ostati upamćena i po intimnijoj atmosferi koja će omogućiti da do izražaja dođe emocija, odnosno poseban odnos Doris i njezine vjerne publike.

Da se u Puli priprema noć za pamćenje dokaz su prethodno rasprodani koncerti u Areni Zagreb 2019. kada je 20 tisuća ljudi pjevalo kao jedno, a ulaznice su rasprodane čak dva mjeseca unaprijed.

Isto je bilo i prošle godine kada su u samo mjesec i pol dana rasprodane ulaznice za njen koncert 25.11. u zagrebačkoj Areni, pa je za dan kasnije zakazan i drugi koncert.

Doris će tako, zasluženo, stati uz bok najvećim svjetskim zvijezdama poput Robbia Williamsa, Erossa Ramazzottia i Due Lipe, koji su pjevali na pozornici koja izaziva oduševljenje diljem svijeta, a godišnje ju posjeti više od 300 000 ljudi.

Ulaznice su dostupne putem bravo! aplikacije i web stranice: https://bravo.hr/koncerti/

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene