''ne bi bilo ljudski...''

Boban Rajović otkazao nastup zbog vijesti o tragičnoj smrti malene Danke: ''Nema šanse da bih mogao pjevati...''

Boban Rajović - 1 Boban Rajović - 1 Antonio Ahel/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Boban Rajović - 2 Boban Rajović - 4 Boban Rajović - 1 Boban Rajović - 2 Boban Rajović - 1 Boban Rajović - 3 Boban Rajović - 4 Boban Rajović - 3 Boban Rajović - 2 Boban Rajović - 1 +4 In Magazin: Boban Rajović - 9 Galerija

Nakon mučne istine otkrivene u vezi djevojčice Danke za kojom se 10 dana tragalo u Srbiji, brojne poznate osobe su shrvane, a Boban Rajović zbog svega je otkazao i svoj nastup.

Proteklih 10 dana tragalo se za djevojčicom Dankom Ilić u Srbiji, a danas je otkrivena mučna istina da je djevojčica mrtva.

Pogledaji ovo Danka Ilić Svijet Mučni detalji ubojstva malene Danke: Udarili su je automobilom i ubacili je u gepek preko alata...

Brojne poznate osobe na svojim društvenim mrežama dijele tugu i suosjećanje s gubitkom jednog djeteta, a pjevač Boban Rajović zbog slučaja je čak i otkazao svoj koncert.

Kako doznaje Kurir, Rajović je odmah otkazao nastup u Zaječaru koji je bio najavljen za subotu.

''Točno je. Nema šanse da bih mogao pjevati u subotu, a posebno ne u Zaječaru koji je tako blizu Bora. Mislim da jednostavno ne bi bilo ljudski i osjećao bih se jako loše. Uostalom, ako ću od jednog nastupa da se obogatim, onda bolje da ne radim ovo više. Mogu jedino da učestvujem u žalosti sa svima njenima najbližima. Ja ne mogu vjerovati kakvih monstruma ima'', rekao je pjevač.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković oglasila se o slučaju nestale djevojčice iz Srbije, potaknuo ju je posljednji trag u potrazi koji je šokirao javnost

Tijekom istrage, brojni njegovi kolege diljem regije dijelili su apele za pomoć, no akcija u kojoj je sudjelovao cijeli Balkan završila je na način kojem su se svi najmanje nadali.

Pogledaji ovo In Magazin: Boban Rajović - 3 inMagazin Životni put jednog od najpopularnijih pjevača u regiji nije bio nimalo lak: Počeo je kao čistač i taksist, a danas puni dvorane diljem Balkana!

Boban je, inače, poznati regionalni pjevač, a svoju karijeru gradi već desetljećima. O Bobanovom se putu prema uspjehu doslovno može snimiti film. Ovaj 52-godišnjak rođen je u Danskoj, rodom iz sjeverne Crne Gore, živi u Beogradu. Trbuhom za kruhom kao mladić otišao je u rodni Kopenhagen gdje je radio sve kako bi se prehranio. A danas živi svoj san. U životu mu je najveća potpora supruga Dragana s kojom je u braku već trideset godina. Sa suprugom ima troje djece, Andriju, Anđelu i Ivanu, a kći Ivana prošle je godine rodila njegovog prvog unuka.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 +25 Danijela Dvornik - 3 Celebrity Danijela Dvornik pokazala kako izgleda nakon zahvata koji je dugo priželjkivala: "Skroz si mi druga osoba!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Presretna Maja Šuput jedva je dočekala podijeliti uzbudljive novosti: "Konačno vam mogu otkriti dugo čuvanu tajnu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene