Čudno ga je ovako vidjeti!

Pogledajte kako je Boban Rajović izgledao s kosom, isplivale su stare fotografije koje su postale hit na internetu!

Boban Rajović Boban Rajović Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Boban Rajović - 4 Boban Rajović Boban Rajović - 2 Boban Rajović - 3 Boban Rajović - 1 Boban Rajović - 4 Boban Rajović - 3 Boban Rajović - 2 Boban Rajović - 1 Boban Rajović i Ivan Zak - 3 +15 In Magazin: Boban Rajović - 1 Galerija

Srpski pjevač Boban Rajović svima je poznat bez kose, a evo kako je izgledao u mladim danima kad je imao crnu kosu.

Boban Rajović srpski je turbo folk pjevač kojeg cijela regija zna s prepoznatljivim imidžom bez kose. Rajović se još na početku karijere publici tako predstavio, ali prije nego je bio slavan imao je crnu kosu.

Na njegovom Instagram profilu mogu se pronaći fotografije mladog Bobana, a njegovi pratitelji ostali su ugodno iznenađeni kad su vidjeli svog omiljenog pjevača s drugačijim imidžem.

Na jednoj fotografiji Boban je nosio kapu na glavi, ali sa strane se nazirala njegova kosa dok se na drugoj fotografiji kosa potpuno vidjela, a Rajović je sjedio na kauču i držao svoje kćerke u naručju.

''Iz vremena kada sam hamburgere prodavao'', napisao je uz prvu fotografiju Boban.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boban Rajović (@rajovicboban)

A uz objavu koja je podijeljena 2017. godine napisao je.

''Najveće postignuće je da budete ono što jeste, u svijetu koji konstantno od vas pokušava napraviti ono što niste. Moje dvije jedine princeze i ja prije 20 godina…'', rekao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boban Rajović (@rajovicboban)

Boban je tada imao samo 24 godine.

Inače, o njegovom se putu prema uspjehu može snimiti film. Ovaj 51-godišnjak rođen je u Danskoj, rodom iz sjeverne Crne Gore, živi u Beogradu. Trbuhom za kruhom kao mladić otišao je u rodni Kopenhagen gdje je radio sve kako bi se prehranio. A danas živi svoj san. U životu mu je najveća potpora supruga Dragana s kojom je u braku već trideset godina. Sa suprugom ima troje djece, Andriju, Anđelu i Ivanu, a kći Ivana ove je godine rodila njegovog prvog unuka.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Niclas Castell - 8 Niclas Castell - 7 Niclas Castell - 6 Niclas Castell - 5 +24 Niclas Castell - 4 Celebrity Dan nakon što se zabavljao s brinetom snimljen je kako se brčka u moru s nepoznatom plavušom, svi se pitaju gdje mu je supruga?

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker - 10 Michelle Hunziker - 9 Michelle Hunziker - 6 Michelle Hunziker - 5 +24 Michelle Hunziker - 4 Celebrity Neobični kupaći kostim ove 46-godišnje ljepotice nije uspio sakriti najintimnije dijelove kad se smočila u moru!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene