Wow!

S brutalnih trbušnih mišića poznate Kosovljanke teško je skrenuti pogled, zasjenila je čak i zgodne prijateljice u kupaćima na zajedničkoj fotografiji!

Rita Ora - 4 Rita Ora - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 5 Rita Ora - 14 Rita Ora - 15 Rita Ora - 12 Rita Ora - 11 Rita Ora - 10 Rita Ora - 9 +20 Rita Ora - 4 Galerija

Rita Ora osvanula je na fotografijama svoje prijateljice te među zgodnim damama privukla najviše pozornosti ponosno pokazujući svoje isklesano tijelo.

Pjevačica Rita Ora svojim se isklesanim tijelom često voli pohvaliti, ali ovog puta to je za nju učinila njezina prijateljica Pip Edwards.

Rita i Pip pozirale su s još jednom prijateljicom na pješčanoj plaži u kupaćim kostimima, a svi pogledi bili su usmjereni samo u lijepu pjevačicu kosovskog porijekla.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pip Edwards (@pipedwards)

Ora je nosila crni kupaći kostim, a on je istaknuo njezin isklesani trbuh, na kojem joj mogu pozavidjeti brojne žene diljem svijeta.

Pogledaji ovo Rita Ora - 10 Celebrity Slavna Kosovarka na trbuh je stavila zanimljiv ukras, ali on je ipak ostao u sjeni njezinih savršeno isklesanih mišića!

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina se obitelj preselila u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona nakon raspada Jugoslavije.

Za redatelja Taiku Waititija udala se u tajnosti u kolovozu prošle godine. Za njihovu vezu doznalo se u ožujku 2021. godine, a zaručili su se dva mjeseca prije vjenčanja.

Pogledaji ovo Rita Ora Celebrity Slavna Kosovarka pohvalila se ubojitim mišićima, u sportskom kompletiću sve se jasno vidjelo!

Zbog svog isklesanog trbuha Rita je često tema medija, ali i čest gost u teretani u Londonu, gdje ju paparazzi uvijek vjerno čekaju ispred ulaza.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 2 Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 3 Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 4 Ana Maria Marković - 7 +25 Ana Maria Marković - 5 Celebrity Najljepša hrvatska nogometašica podijelila je prve fotke sa zgodnim dečkom, zovu ih parom iz snova: ''Jedna godina s tobom''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham na Uskrs - 6 Obitelj Beckham na Uskrs - 5 Obitelj Beckham na Uskrs - 2 Obitelj Beckham na Uskrs - 3 +23 Obitelj Beckham na Uskrs - 4 Celebrity Victoria Beckham objavila romantičnu snimku s Davidom, pjevali su pjesmu koja se odnedavno povezuje samo uz njih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene