Vole se kao i prvog dana

Victoria Beckham objavila romantičnu snimku s Davidom, pjevali su pjesmu koja se odnedavno povezuje samo uz njih!

Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham na Uskrs - 6 Obitelj Beckham na Uskrs - 5 Obitelj Beckham na Uskrs - 2 Obitelj Beckham na Uskrs - 3 Obitelj Beckham na Uskrs - 4 David Beckham - 4 David Beckham - 2 David Beckham - 3 David Beckham - 4 David Beckham - 1 +17 Victoria i David Beckham - 3 Galerija

Victoria i David Beckham objavili su romantični video te otkrili da su Uskrs slavili na jahti u Miamiju uz pjesmu koja se sada povezuje samo uz njih.

Jedan od najpoznatijih parova na svijetu Victoria i David Beckham objavili su romantični videozapis na Instagramu povodom Uskrsa.

Zaljubljeni kao i prvog dana, Victoria i David sjedili su na jahti te pjevali pjesmu ''Islands In the Stream'' Dolly Parton i Kennyja Rogersa na koju su plesali i u svom nedavnom dokumentarcu, a koja se otada povezuje uz njih.

''Puse iz Miamija!'' napisala je Victoria u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

''Kako ste slatki'', ''E to je ljubav'', ''Najslađi par ikad'', ''I ja bih ovako'', pisali su im pratitelji.

Victoria i David kao par su mi...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Princ William, David Beckham Celebrity Evo zašto svi pričaju o Beckhamu nakon što se pojavio na dodjeli prestižnih nagrada, a i koja je njegova izjava naljutila Britance!

S njima na jahti bila su njihova djeca, Brooklyn sa suprugom Nicole Peltz Beckham, Cruz i kći Harper, no tamo nije bio sin Romeo.

Obitelj se i zajedno fotografirala, a svi su nosili zečje uši.

Pogledaji ovo David Beckham i kći Harper - 7 Celebrity David Beckham uhvaćen je u veselim trenucima s kćeri, koja je postala prava ljepotica, nedavno su bili na meti kritika zbog svoga poljupca!

Victoria i David u braku su od 1999. godine. Njihov brak nije uspjela poljuljati ni Davidova afera sa zgodnom Britankom koja je nedavno ponovno bila tema medija, a danas se vole više nego ikad.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 2 Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 3 Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 4 Ana Maria Marković - 7 +25 Ana Maria Marković - 5 Celebrity Najljepša hrvatska nogometašica podijelila je prve fotke sa zgodnim dečkom, zovu ih parom iz snova: ''Jedna godina s tobom''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović - 2 Melina i Haris Džinović Haris i Melina Džinović Melina i Haris Džinović - 3 +14 Melina i Haris Džinović - 2 Zanimljivosti Ovo je popis skupocjene imovine oko koje će se boriti Haris i Melina nakon razvoda, radi se o milijunima eura

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene