ma Bez mane!

Slavna Kosovarka pohvalila se ubojitim mišićima, u sportskom kompletiću sve se jasno vidjelo!

Rita Ora Rita Ora Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 2 Rita Ora Rita Ora i Taika Waititi Rita Ora Rita Ora Rita Ora - 5 Rita Ora - 6 +20 Rita Ora - 4 Galerija

Rita Ora pokazala je zavidne trbušne mišiće nakon još jednog treninga u teretani, koji joj se očito itekako isplate.

Pjevačica Rita Ora pokazala je vrhunsku formu i mišiće na kojima joj se samo može pozavidjeti, i to nakon još jednog napornog treninga u teretani u Sydneyu gdje boravi već neko vrijeme.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

32-godišnja Rita može se pohvaliti isklesanim trbušnim mišićima koji su došli do izražaja u njezinu sportskom kompletiću kratkog topića i uskih hlačica. Čini se kako se nakon vježbanja stigla našminkati, a do izražaja su došle i tetovaže kojima je ukrasila tijelo.

Pjevačica, inače porijeklom iz Prištine, ljubiteljica je golišavih izdanja pa se na ovogodišnjoj Met Gali u New Yorku pojavila u izdanju u kojem je bez pardona pokazala golu pozadinu. Riti se na crvenom tepihu pridružio i njezin 15 godina stariji suprug, redatelj Taika Waititi, za kojeg se u tajnosti udala u kolovozu prošle godine. Za njihovu vezu doznalo se u ožujku 2021. godine, a zaručili su se dva mjeseca prije vjenčanja.

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina obitelj preselila se u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, zbog progona nakon raspada Jugoslavije.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša šokirala ''golim'' outfitom za party u Beogradu, a posebno je zbunjivao pogled na njezina stopala!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 8 Donna D'Errico - 6 Donna D'Errico - 5 Donna D'Errico - 3 +20 Donna D'Errico - 4 Celebrity Paparazzo fotke razotkrile zvijezdu ''Spasilačke službe'': U stvarnosti izgleda potpuno drugačije nego na Instagramu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene