baš kao prava diva

Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

Rita Ora - 1 Rita Ora - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 Rita Ora - 5 Rita Ora - 4 Rita Ora - 6 Rita Ora - 7 Rita Ora - 8 Rita Ora - 9 Rita Ora +20 Rita Ora - 1 Galerija

Rita Ora Venecijom je prošetala u minijaturnoj haljinici koja je istaknula sve potrebne atribute.

Britansku pjevačicu Ritu Oru paparazzi su uhvatili dok je stizala na Venecijski filmski festival.

Odjenula je kratku crnu haljinu s blještavim detaljima po sebi, a na nju je kombinirala crne rukavice, zlatni nakit te je kosu ispunila valovima.

Duboki dekolte pokazao je njezine bujne grudi, dok je ostatak haljine istaknuo njezinu preplanulu i vitku figuru.

Na glavi je nosila crne sunčane naočale, a po izrazu lica mogli smo vidjeti da je bila dobro raspoložena.

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji. 

Rita je nedavno nastupila na festivalu SZIN u Mađarskoj, na čijoj je pozornici pjevala sa srpskom zastavom u rukama, a ona je kasnije izjavila kako nije znala što ima u ruci. 

"Sinoć, dok sam nastupala na festivalu SZIN u Mađarskoj, dobila sam zastavu od mladog obožavatelja. Od svjetla koje mi je išlo direktno u oči nisam mogla jasno vidjeti koju državu predstavlja zastava. Čim sam sišla s pozornice, shvatila sam da je to srpska, a ne mađarska zastava. Iako podržavam svoje obožavatelje iz svih zemalja i kultura, želim jasno dati do znanja da sam ponosna kosovska Albanka i da mi nije bila namjera omalovažavati svoje nasljeđe ni uznemiriti svoj narod ili svoju obitelj", izjavila je Rita nakon koncerta.

Na Instagramu je prati preko 16 milijuna fanova koje rado uveseljava svojim vrućim fotografijama, ali i videima s nastupa.

Rođena je u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina obitelj preselila se u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona nakon raspada Jugoslavije.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 6 Maja Šuput - 5 +26 Maja Šuput - 2 Celebrity Uzvanik na veseloj svadbi svojim je pothvatom i Maju Šuput ostavio bez teksta: ''Zašto bi se samo žene skidale?''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Višnja i Zdravko Pevec - 5 Višnja i Zdravko Pevec - 2 Višnja i Zdravko Pevec - 3 Višnja i Zdravko Pevec - 1 +16 Višnja i Zdravko Pevec - 4 Nekad i sad Gdje su danas Višnja i Zdravko Pevec? Njihova ljubav opstala je unatoč teškom skandalu koji je njihov ogroman biznis srušio do dna!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene