Rijetki bi se usudili

Tarik Filipović za fotku je uhvatio opasnu životinju pa se našalio: ''E tu sam mu nabio komplekse, zato me i ne gleda!''

Tarik Filipović - 4 Tarik Filipović - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović - 3 Tarik Filipović - 1 Tarik Filipović - 2 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 1 Tarik i Lejla Filipović - 6 Lejla Filipović - 4 +19 Tarik Filipović i sin Dino Galerija

Tarik i Lejla Filipović sa sinovima su otputovali u daleki Dubai, a na društvenim mrežama redovno dijele nove avanture i fotografije s putovanja, no nova fotografija Tarika sve je očarala.

Tarik Filipović i njegova supruga Lejla Filipović otputovali su u Dubai kako bi proslavili 16. godišnjicu braka, a na putovanje su poveli i svoje sinove Armana i Dinu.

Što su sve vidjeli i posjetili redovno dijele i na svojim društvenim mrežama, a glumac i voditelj na Instagramu se pohvalio fotograijama na kojima pozira s opasnom životinjom.

Tarik je za uzicu držao geparda, a s ovom predivno životinjom pozirali su i Lejla i sinovi.

"Paša mu je ime… ovom predivnom primjerku ''acinonyx jubatusa''… geparda… 110 km/h u 3 sekunde… ali tom brzinom može trčati samo 400 m a nakon toga se umara… e tu sam mu nabio komplekse… uz to sam tri puta teži od njega i imam veću glavu… zato me i ne gleda… zavist… u ovom dijelu svijeta kažu ''ljubomoran k''o gepard', našalio se Tarik uz fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Njegova objava izazvala je pažnju brojnih naših zvijezda.

Severina je kratko napisala "Wow", dok se Viktorija Rađa našalila: "Držiš se za Lejlu. Sve vidim!"

Podsjetimo, Tarik i Lejla u brak su stupili 2007. godine, a sina Armana dobili su već sljedeće godine u veljači.

Prije Tarika, Lejla je bila u braku s Dadom Majolijem s kojim ima sina Dinu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Teodora Džehverović - 26 Teodora Džehverović - 32 Teodora Džehverović - 29 Teodora Džehverović - 30 +27 Teodora Džehverović - 31 Celebrity Jedna od najvećih regionalnih zvijezda zabrinula je fanove fotografijom iz bolnice: ''Operirana sam na samu Badnju večer...''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Friend i Aimee Mullins - 4 Rupert Friend i Aimee Mullins - 1 Aimee Mullins Rupert Friend i Aimee Mullins - 7 +7 Rupert Friend i Aimee Mullins - 2 Zanimljivosti Zbog njezina fizičkog "nedostatka" zlobnici su im predviđali kraj, ali pokazali su im da su u krivu i njihova ljubavna priča jedna je od najljepših!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene