gdje su se to našle?

Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Severina Severina Matea Smolcic Sencar/Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Severina Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik +24 Ella Dvornik - 1 Galerija

Ella Dvornik na Instagramu je objavila fotografiju sa Severinom, na kojoj obje nasmiješene poziraju.

Naša Influencerica Ella Dvornik pozirala je u društvu pjevačice Severine, a po svemu sudeći, izgleda da su se dobro zabavile. 

Naime, Ella je na Instagram storyju objavila crno-bijelu fotografiju sa Severinom, na kojoj su obje bile nasmiješene te pozirale licem o lice. 

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik potresnim se riječima oprostila od malenog anđela koji je regiju podigao na noge: ''Napravili ste si krevet, sad spavajte u njemu...''

Podsjećamo, nakon što su javnosti obznanili da se razvode, Ella Dvornik i Charles Pearce nastavili su živjeti odvojeno, a zbog sudskih rasprava i promjene života Charles je u zadnje vrijeme rjeđe objavljivao na društvenim mrežama.

Nedavno se oglasio nakon dugo vremena, a u objavi se prisjetio Bala u Istri gdje je živio s Ellom i njihove dvije kćeri.

Pogledaji ovo Charles Pearce - 1 Celebrity Bivši suprug Elle Dvornik dugo se nije oglašavao na Instagramu, evo zašto se sad imao potrebu javiti

''Moje predivne Bale. Pune ljepote, mira i iznenađenja'', napisao je Charles na Instagram priči uz Stjepanovu objavu.

Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri, Balie i Lumi.

Pogledaji ovo In Magazin: Mladen Grdović - 1 inMagazin Prevare, optužbe i medijska prepucavanja: Zvjezdani razvodi u regiji koji su podignuli veliku medijsku prašinu!

"Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece", napisali su u dopisu sa suda.

Posljednje ročište imali su u siječnju gdje su ih fotografi dočekali ispred suda u Puli.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina objavila nove fotografije sa sinom, a jedna nikoga nije ostavila ravnodušnim: "Koliko ponosa dok gleda svoju mamu!"

S druge strane, pjevačica Severina ovih dana uživa u Istri, a na svojem profilu na Instagramu otkrila je da je s njom i njen sin.

"Priroda i društvo (i šparoge)..." napisala je uz galeriju fotografija s njihovog izleta u prirodu u većem društvu, a obožavatelje je posebno oduševila prva fotka, na kojoj su ona i sin zagrljeni i gledaju se u oči.

Severina je sa sinom provela i Uskrs, a s njima je bila i njena mama Ana.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher i Sancha Baron Cohen Isla Fisher - 17 Isla Fisher - 16 Isla Fisher - 13 +19 Isla Fisher - 12 Celebrity Još jedan poznati par koji nije opstao: Braku je došao kraj poslije 14 godina, sumnja se i zašto!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić Dalibor Matanić Dalibor Matanić Dalibor Matanić +26 Dalibor Matanić - 3 Zanimljivosti Ida Prester objavila naslovnicu s Matanićem kojom su se zalagali za borbu protiv nasilja nad ženama: "Uvijek je najglasnije osuđivao seksualne predatore..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene