"Prošli smo cijeli krug"

Danijelu Dvornik sudbina spojila s posebnom osobom, život ih je puno puta razdvajao, a sada su napokon zajedno na Braču!

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 +19 Danijela Dvornik - 1 Galerija

Danijela Dvornik posvetila je dirljivu objavu osobi s kojom ju je život ponovno spojio na Braču.

Danijela Dvornik, udovica neprežaljenog Dina Dvornika, na društvenim mrežama pohvalila se lijepim vijestima u svojem životu.

Objavila je niz fotografija na kojima pozira u društvu važne osobe u svojem životu s kojom ju je sudbina opet spojila na Braču, gdje je posljednjih godina gradila svoj dom.

Pogledaji ovo Danijela Dvornik Celebrity Danijela Dvornik pokazala kako izgleda nakon zahvata koji je dugo priželjkivala: "Skroz si mi druga osoba!"

"Znamo se od srednje škole, ona mi je bila vjenčana kuma kad sam se udavala. Životi su nam se mnogo puta razdvajali pa opet sastavljali, ona u Beogradu, ja u Zagrebu, a mjesto naših viđanja, osim u ta dva grada, često bi bio Split. Mjesto u kojem smo se rodile i zajedno odrastale. Kako je život nepredvidljiv i često pun iznenađenja, prošle smo cijeli jedan životni krug i gle čuda... sve tri je sudbina dovela na Brač (jedna fali, ali će doći). I sad se krug zatvorio, ovdje!" napisala je presretna Danijela.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Inače, Danijela na Braču živi u kući koju su pokojni Boris Dvornik i njegova supruga Diana kupili svojim sinovima Dinu i Deanu. Nakon Dinove smrti Dean Dvornik svoju je polovicu dobrovoljno prepisao na Danijelu, kako je i obećao bratu.

Pogledaji ovo Danijela Dvornik Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda kuća Danijele Dvornik na Braču o kojoj svi pričaju, sama ju je renovirala!

Danijela je kuću uredila po svojem ukusu i često se na društvenim mrežama hvali interijerom, a ne krije ni koliko uživa u otočkom životu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 13 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 12 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin +25 Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Zanimljivosti Damir Tomljanović objavio fotografiju chefa Vukija i tek rođene kćeri, a onda mu je uputio i originalnu čestitku!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Popović, Severina i Ana Vučković Ana Vučković, Severina, Vedrana Vasić Severina - 1 Severina +22 Severina Celebrity Severina pokazala svoj zagrebački stan, pri uređivanju luksuzne nekretnine pazila je na svaki detalj, a rado i ugošćuje bliske osobe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene