Rijetke fotografije!

Severina pokazala svoj zagrebački stan, pri uređivanju luksuzne nekretnine pazila je na svaki detalj, a rado i ugošćuje bliske osobe

Severina Severina Severina/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Popović, Severina i Ana Vučković Ana Vučković, Severina, Vedrana Vasić Severina - 1 Severina Severina Severina Severina Severina Severina i mama Ana - 6 Severina i mama Ana - 4 +16 Severina i mama Ana - 3 Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografije iz svoga zagrebačkog stana, koje svaki put zaintrigiraju njezine obožavatelje jer cijelu nekretninu dosad nije pokazala.

Nakon što je uskrsne blagdane provela sa svojim najbližima u Istri, Severina se vratila u svoj zagrebački stan, odakle se javila obožavateljima na Instagramu i podijelila nekoliko rijetkih fotografija iz svoga doma.

Otkrila je pritom da joj je u posjet stigla i prijateljica Vedrana Vasić s majkom, a s njima su se družile i Severinina majka Ana te nećakinja Mia Popović.

Severina inače nema naviku pokazivati stan u kojem živi u Zagrebu, a koji je kupila početkom 2000-ih, no na onim fotografijama koje je dosad podijelila vidi se da je pri uređivanju pazila na baš svaki detalj.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Evo koga bi Severina izabrala za ministra školstva, objavila je i njihove zajedničke fotografije: "Imali bismo bolje obrazovanje!"

Prije tri godine njezin se stan nažalost našao na meti provalnika. Dvojica nepoznatih muškaraca ušla su u stan i iz njega ukrala nakit, ali i svezala 65-godišnjicu kućnu pomoćnicu koja se tada ondje nalazila.

"Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo moramo vas uputiti na policiju", potvrdio nam je tada slučaj Severinin prijatelj i PR Davor Grgin.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Fotografije lijepog Severinina stana koje je dosad objavila na Instagramu pogledajte u našoj galeriji.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene