Svi su se opustili

Gradonačelnik Zagreba snimljen u plesnom zanosu, predvodio je slavlje okružen kolegicama u svom stožeru!

Tomislav Tomašević - 3 Tomislav Tomašević - 3 Lucija Ocko/Cropix 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Tomašević - 6 Tomislav Tomašević - 5 Tomislav Tomašević - 3 Tomislav Tomašević - 1 Tomislav Tomašević - 4 Tomislav Tomašević - 2 Tomislav Tomašević - 7 Tomislav Tomašević i Iva Mertić Tomašević - 3 Tomislav Tomašević i Iva Mertić Tomašević - 2 Tomislav Tomašević i Iva Mertić Tomašević - 1 +29 Tomislav Tomašević i Iva Mertić Tomašević Galerija

Tomislav Tomašević plesao je i pjevao u stožeru stranke Možemo!, gdje je pratio rezultate parlamentarnih izbora.

Nakon proglašenja rezultata parlamentarnih izbora u stožeru stranke Možemo! vladala je poprilično vesela atmosfera, pjevalo se i plesalo, a u tome je sve ostale predvodio zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Njega su fotografi snimili u plesnom zanosu s ostalim kolegama, između ostalih Sandrom Benčić, Ivanom Kekin, Danijelom Dolenec i drugima.

Pogledaji ovo Damir Urban i Tomislav Tomašević Celebrity Riječki glazbenik družio se s predstavnicima stranke Možemo!, zagrebačkog gradonačelnika srdačno je pozdravio

Prilikom izbora Tomašević je nakon dugo vremena snimljen u javnosti sa svojom suprugom Ivom Mertić Tomašević jer par je zajedno glasao na parlamentarnim izborima, a na biralište su došli držeći se za ruke. Tomaševiću se supruga zatim pridružila i u stožeru stranke Možemo!. Ivu nemamo često priliku vidjeti u javnosti, no sada je pokazala da je najveća podrška svojem suprugu.

Tomašević se sa samozatajnom instruktoricom joge s diplomom komparativne književnosti i fonetike vjenčao 19. svibnja 2016. godine, a upoznali su se u rujnu 2008. godine u Zagrebu preko zajedničkih prijatelja koji su im kasnije postali vjenčani kumovi.

Iva je jednom prilikom za Gloriju otkrila i kako ispočetka nije mislila da je Tomislav materijal za dečka zbog njegovih čestih putovanja, no on nije posustajao i mjesec dana nakon upoznavanja započeli su vezu. U to je vrijeme on studirao na Cambridgeu, gdje ga je Iva često posjećivala.

Pogledaji ovo Tomislav Tomašević i Iva Mertić Tomašević Celebrity Samozatajnu suprugu Tomislava Tomaševića dugo nismo vidjeli, a sada je pokazala da je njegova najveća podrška!

Zaručili su se u Lisabonu 2015. godine, a vjenčali godinu kasnije. Svadbu su organizirali dva dana nakon što su razmijenili bračne zavjete u kapelici na Sljemenu, a sa stotinjak uzvanika proslavili su na obiteljskom imanju pokraj Koprivnice. Atmosfera je bila opuštena i gosti nisu trebali nositi formalnu odjeću te su sa sobom mogli povesti svoju djecu i ljubimce, a zanimljivo je i da su strogo zabranili svadbene poklone. Medeni mjesec proveli su u Nepalu.

Par dijeli ljubav prema aktivizmu i avanturizmu, a slobodno vrijeme najradije provode u prirodi, planinarenju, vožnji biciklima, putovanjima ili gledajući serije. Jedino u čemu se razilaze jest prehrana jer je Iva vegetarijanka, a Tomislav jede meso.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Karabatić - 6 Ava Karabatić - 5 Ava Karabatić - 7 Ava Karabatić - 8 +29 Ava Karabatić - 4 Zanimljivosti Evo kako je Ava Karabatić prošla na izborima, dobila je više glasova čak i od ministrice: "Nek' smo mi živi i zdravi"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Pavić - 4 Lana Pavić - 1 Lana Pavić Lana Pavić +16 Lana Pavić Celebrity Svestrana Livajina kuma ukrala je pažnju u stožeru Rijeka pravde, javnost ju je upoznala kao misicu, a danas ima i titulu doktorice znanosti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene