Već ih dugo podržava

Riječki glazbenik družio se s predstavnicima stranke Možemo!, zagrebačkog gradonačelnika srdačno je pozdravio

Damir Urban i Tomislav Tomašević Damir Urban i Tomislav Tomašević Goran Kovacic/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Urban i Tomislav Tomašević - 4 Damir Urban i Tomislav Tomašević - 3 Damir Urban i Tomislav Tomašević - 2 Damir Urban - 5 Damir Urban - 4 Damir Urban - 3 Damir Urban - 1 Damir Urban - 3 Damir Urban - 1 Damir Urban - 1 +12 Damir Urban - 3 Galerija

Damir Urban fotografiran je s predstavnicima stranke Možemo! u Rijeci, pri dolasku je zagrlio Tomislava Tomaševića.

Riječki glazbenik Damir Urban pružio je podršku stranci Možemo! na predstavljanju njihovih kandidata za VIII. izbornu jedinicu.

Urban se pozdravio sa zagrebačkim gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem, koordinatorom stranke, a pri susretu su se zagrlili.

Razgovarao je i sa Sandrom Benčić, a njihovo druženje uhvatili su fotografi.

Tomašević i Benčić s Možemo! idu na ovogodišnje parlamentarne izbore koji se održavaju 17. travnja.

Podsjetimo, Urban je i 2021. godine dao podršku Tomaševiću i Možemo!.

Pogledaji ovo Slaven Hojski, Državno izborno povjerenstvo Hrvatska Krenulo tiskanje glasačkih listića, evo koliko će koštati i kada će biti spremni

Damir Urban na glazbenoj je sceni prisutan više od 30 godina, a kako kaže, i dalje se nije naviknuo na svjetla reflektora i sve što život javne osobe donosi. Nedavno je u intervjuu za In Magazin progovorio i o svojoj obitelji o kojoj inače rijetko priča.

Sa suprugom Milicom u braku je 17 godina, a upravo je njezina prisutnost i stisak ruke ono što ovom glazbeniku pomaže kada je pod svijetlima reflektora. Damir i Milica su se upoznali davne 2002. godine, kada su njoj bile 22, a njemu 34 godine. U sretnom su braku već 15 godina i zajedno imaju i dvoje djece, sina Istoka Zolu i kćerkicu Iskru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 2 Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 3 Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 4 Ana Maria Marković - 7 +25 Ana Maria Marković - 5 Celebrity Najljepša hrvatska nogometašica podijelila je prve fotke sa zgodnim dečkom, zovu ih parom iz snova: ''Jedna godina s tobom''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Presretna Maja Šuput jedva je dočekala podijeliti uzbudljive novosti: "Konačno vam mogu otkriti dugo čuvanu tajnu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene