''zaboravim sve''

Damir Urban o prijateljstvu s Gibonnijem, kćeri mezimici i podršci supruge: ''Imam nju pored sebe i ja sam siguran''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Urban - 5 Damir Urban - 4 Damir Urban - 3 Damir Urban - 2 Damir Urban - 1 Damir Urban Damir Urban Damir Urban Damir Urban Damir Urban +18 Damir Urban Galerija

Damir Urban na glazbenoj je sceni prisutan više od 30 godina, a kako kaže, i dalje se nije naviknuo na svjetla reflektora i sve što život javne osobe donosi. O nervozi i anksioznosti, kao i velikom prijateljstvu s Gibonnijem, riječki je glazbenik razgovarao s našom Doroteom Filipaj za In magazin.

O pravim prijateljstvima na estradi najbolje mogu posvjedočiti Damir Urban i Gibonni. Glazbenike veže ljubav prema stvaranju više od 20 godina, a iako se žanrovski potpuno razlikuju, odlično zvuče i djeluju zajedno.

''On kao čovjek koji stvara, koliko se trudi, koliko mu je stalo.. ja želim bit takav, nadam se da sam barem dijelom takav'', priča Damir. 

Kućni su prijatelji dugi niz godina, ali Urban kaže, to ne znači da se u svemu slažu.

''Sad više, ja vjerujem, ne postoji način da on mene razočara ili uvrijedi ili ja njega. Ne moramo više paziti na neke stvari što smo možda prije 10 godina pazili. Dovoljno se poznajemo'', kaže. 

Sa suprugom Milicom u braku je 17 godina, a upravo je njezina prisutnost i stisak ruke ono što ovom glazbeniku pomaže kada je pod svijetlima reflektora, koje, kaže, zbilja ne voli.

''Ja sam nervozan tip i sve skupa mi ovo stvara nervozu, znam da je to suludo jer se bavim poslom gdje bi to sve trebalo biti normalno, da sam već otupio na te stvari, ali nisam. Neugodno mi je zapravo, ne mogu reći da mi je lijepo, tako da kad nju, kad uspijemo sredit djecu, čuvanje, kad stariji sin pristane i punica i moja mama da čuvaju, onda je ona u mogućnosti da mi dođe pomoći. Onda ja zapravo zaboravim na sve okolo i imam nju pored sebe i ja sam safe'', kaže. 

Milica je fakultetska profesorica i fotografkinja koja je s Damirom udružila snage na zajedničkom videospotu za pjesmu "Sama" koja je pokorila ljestvice slušanosti.

''Naravno da ona uživa u zajedničkom radu, u tome da kreiramo skupa, ali ona ima svoj posao, ambicije, karijeru, ima i predaje, to je strašno veseli predavat studentima. Trudim se zapravo naći pravu mjeru u tome i da ne stavljam sebe u prvi plan, svoj potrebe i želje.. A da je po meni isključivo, radili bi nešto zajedno svaki dan'', kaže Damir. 

55-godišnji glazbenik svakodnevno stvara i piše u njihovu obiteljskom domu, a klinci i supruga prvo su uho za nove pjesme.

''Znaju kako te pjesme nastaju, vide da se tata igra s njima papirima i gitarom i vide da mi to predstavlja određeno zadovoljstvo. Zapravo potrebu. Ja ne bi mogao živjeti bez toga, sumnjam da vide u tome nešto specijalno jer živimo zajedno i mislim da sam najnormalniji tata'', priča Damir. 

Njihova najmlađa kći napunila je 4 godine, a kako to već biva, tatina je mezimica.

''Nije samo mezimica nego je i određeni el comandante. Mala je zaje*ana tako da vidjet ćemo kako će stvari ići dalje, ali već sad je uzela stvari u svoje ruke. Braća su joj tu na raspolaganju i tu su da ispunjavaju njezine želje'', kaže. 

A njegova je želja da nastave i dalje sretno živjeti u njihovu kreativnom kaosu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Petar Grašo, Nina Badrić +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić novom fotografijom obožavateljima uljepšala dan, jedan detalj na njoj svidio im se još više od frizure!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović sa sestrom Đenanom Lejla Filipović sa sestrom Đenanom Lejla Filipović s mamom i sestrama - 5 Lejla Filipović s mamom i sestrama - 1 +27 Lejla Filipović - 1 Celebrity Evo kako izgleda starija sestra Lejle Filipović, ovih dana susrele su se zbog važne obljetnice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene