hrabar potez

Pogledajte što je za Urbana napravila njegova obožavateljica, on nije skrivao oduševljenje, a čak joj je i pomogao!

Damir Urban Damir Urban Foto: Niksa Stipanicev/Cropix

Damir Urban pohvalio se tetovažom obožavateljice koja je na svojem tijelu ispisala njegove stihove

Hrvatski pjevač i tekstopisac Damir Urban svojim se pratiteljima na Instagramu pohvalio jednom fotografijom.

Riječ je o tetovaži obožavateljice koja je ukrasila ruku stihovima njegove pjesme "Sama".

"U orahovoj ljusci, ti izazivaš more", istetovirala je djevojka kojoj je glazbenik ručno ispisao stihove na papir, a ona ih je zatim tintom preslikala na svoju ruku. 

Tetovažu pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Matija Cvek Clubzone Gibonni, Matija Cvek, Mia Dimšić i Damir Urban na slavljeničkom koncertu u zagrebačkom HNK

Inače, prošle godine se i Petar Grašo pohvalio da je djevojka imena Maša na leđima istetovirala "Volim i postojim", što je naslov jedne od najpoznatijih Grašinih pjesama. Ispod toga tetovirala je i Grašin autogram. 

Podsjećamo, Pjevač Damir Urban na glazbenoj sceni prisutan je više od 30 godina, a karijeru je započeo u grupi Laufer.

Pogledaji ovo Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Tetovaže Zlatana Ibrahimovića sve su rastužile, a onda i nestale preko noći, o njihovoj poruci i danas se priča!

Riječki glazbenik svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a njegov brak sa suprugom Milicom Czerny Urban nikada se nije vezao uz skandale i medijske natpise.

Damir i Milica su se upoznali davne 2002. godine, kada su njoj bile 22, a njemu 34 godine. U sretnom su braku već 15 godina i zajedno imaju i dvoje djece, sina Istoka Zolu i kćerkicu Iskru.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović +26 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 4 Zanimljivosti Evo kako izgleda kuća Aleksandre Prijović u Belom Manastiru gdje je odrasla, njezina majka i dalje ondje živi

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica i Ivica Kostelić Janica i Ivica Kostelić +26 Janica Kostelić s djecom Celebrity Janica Kostelić snimljena s djecom i misterioznim muškarcem, zanimljivo je i što je navodno rekao dok su se šetali, odmah su krenula nagađanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene