''Nadam se da...''

Šokirani Grašo javno je podijelio fenomenalni potez obožavateljice: ''Mislio sam da se šali, nije se šalila...''

Petar Grašo Petar Grašo Nikola Vilic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Petar Grašo i Hana Huljić - 9 Petar Grašo i Hana Huljić - 5 Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić - 3 +19 Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Galerija

Petar Grašo posvetio je objavu na Instagramu svojoj obožavateljici koja ga je iznenadila potezom.

Petar Grašo na domaćoj glazbenoj sceni prisutan je duže od 20 godina, a tijekom tog vremena postao je omiljen i izvan granica Lijepe Naše.

Koliko ga publika voli, najbolje dokazuje i potez njegove obožavateljice iz Slovenije, kojim se Grašo sam pohvalio na svojem profilu na Instagramu.

"Maša je zatražila moj potpis na koncertu u Mariboru i rekla mi - ovo ću tetovirati. Ja sam se nasmijao misleći da se šali i rekao - pošalji sliku. Nije se šalila. Draga Mašo, imaš doživotne karte za moj koncert. Nadam se da ti neće biti teško nositi Grašu na leđima", napisao je uz fotografiju tetovaže na kojoj, uz njegov potpis, piše još i "volim i postojim".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petar Grašo (@petargrasoofficial)

"Ima nas puno koji bismo to napravili", "Svaka čast", "Ovako ću i ja", komentirali su Grašini oduševljeni obožavatelji.

Petar je za vikend predstavio i svoju novu pjesmu na Melodijama Jadrana, a radi se o njegovu prvom duetu s Ninom Badrić, koji nosi naziv "Nemoj".

"Dugo godina čekali smo TU pjesmu da se u njoj pronađemo zajedno, i evo nam je", najavili su duet na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Grašo je inače od veljače 2022. u braku s Hanom Huljić, s kojom je u srpnju iste godine dobio i kćer Albu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dubravka Tomeković Aralica, Sandra Dedić, Diana Šetka Sandra Dedić i kći Ema Dubravka Tomeković Aralica, Sandra Dedić, Diana Šetka Sandra Dedić i Alen Slavica +7 Sandra Dedić i Alen Slavica Celebrity Rijetki znaju kako izgleda i tko je samozatajna kći Arsena Dedića, no napravila je iznimku i pojavila se na važnom događaju vezanom za svog oca  

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Joško Čagalj i supruga Ana - 2 +19 In Magazin: Joško Čagalj Jole - 4 Celebrity Kad vidite kakav je dekolte servirala Jolina supruga, bit će vam jasno zašto je bilo jako teško skinuti pogled s nje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene