Kojoj bolje pristaje?

Nina Badrić osvanula u haljini koju smo već vidjeli na jednoj poznatoj Hrvatici, a iz publike ju je pogledom pratio i Petar Grašo

Nina Badrić Nina Badrić Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 5 Franka Batelić - 3 Nina Badrić - 4 Petar Grašo Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Nina Badrić - 2 Petar Grašo i Nina Badrić +22 Petar Grašo i Nina Badrić Galerija

Nina Badrić je svojim obožavateljima u Beogradu priredila koncert za pamćenje, a iz publike ju je bodrio i Petar Grašo.

Nina Badrić održala je koncert u jednom poznatom beogradskom restoranu, a na kojem je zablistala u ljubičastoj haljini s prorezom na nozi koja joj je pristajala kao salivena, a koja je već dobro poznata domaćoj javnosti.

Naime, u istoj kreaciji našeg modnog brenda Krie Design pojavila se i Franka Batelić u jednoj od epizoda showa "Ples sa zvijezdama", a čini se da joj sada nije mogla odoljeti ni Nina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Kome haljina bolje pristaje?

  • Nini Badrić
  • Franki Batelić

Ukupno glasova:

Inače u njezinom koncertu uživao je i Petar Grašo koji je ju bodrio iz publike, a pri dolasku su ga uhvatili i fotografi koji su se tamo našli.

Pjevačica je na svojem profilu na Instagramu nedavno objavila niz njihovih zajedničkih fotografija uz koje je otkrila da su po prvi put snimili duet.

"Ispunili smo sebi jednu davnu želju..." napisala je Nina, a otkrila je i da se pjesma zove "Nemoj" te da će se s njom predstaviti na Melodijama Jadrana u Splitu 25. lipnja.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković +20 Sandra Perković Celebrity Sandra Perković pokazala nikad tanji struk, sama je zaključila da izgleda najbolje dosad!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez - 2 Lauren Sanchez - 6 Lauren Sanchez - 7 Lauren Sanchez - 5 +21 Lauren Sanchez - 4 Celebrity Kad vidite ove fotografije zaručnice slavnog milijardera bit će vam jasno zašto se i on doveo u red!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene