Vratila se!

Lijepa Hana Huljić osvanula na pozornici u Splitu, Graše nije bilo na vidiku, ali poslao joj je posebnu podršku!

Hana Huljić Hana Huljić Sasa Buric/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 4 Zoran i Snježana Grašo Hana Huljić - 5 Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 1 Tonči Huljić, Petar Grašo i Hana Huljić - 2 Tonči Huljić, Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Hana Huljić Lorena Bućan i Hana Huljić - 3 +20 Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Galerija

Hana Huljić nastupila je na Melodijama Jadrana koje su otvorene koncertom Misa Mediterana Tončija Huljića.

Hana Huljić zablistala je na pozornici prve večeri Melodija Jadrana u Splitu koje su otvorene sakralnim pop koncertom Misa Mediterana, njezina oca Tončija Huljića.

32-godišnja Hana zablistala je pred brojnom publikom u dugoj bijeloj haljini s izrezima na ramenima, u kojoj je plijenila sve pogleda i bila glavna zvijezda svog povratka pred domaću publiku. Njezina supruga Petra Graše nije bilo na vidiku, ali došli su je podržati njegovi roditelji Zoran i Snježana Grašo.  

Pjevačica se i prije nekoliko dana pridružila svom ocu Tončiju na njegovu koncertu u Beču, gdje je zapjevao i Petar. Tonči tada nije propustio priliku da se našali na njihov račun.

"Mislim da ti je žena ostavila tamo mikrofon, sve ti je spremila..." rekao je Tonči Petru, koji se nasmijao i slegnuo ramenima. "Ja sam tu da skupljam stvari koje žena ostavi. Maestro, ujedno i moj punac, nije lako", odgovorio mu je on sa smiješkom, prenose domaći mediji.

Tonči, Hana i Petar zajedno su otpjevali pjesmu "Providenca", a snimke su osvanule na društvenim mrežama.

"Oni su tu dio stalne postave. Grašo u funkciji supruga (smijeh), ide i malena Alba. Ona je već stvarno svjetski putnik, u pravom smislu riječi", otkrio je Tonči uoči bečkog koncerta, spomenuvši i svoju unučicu Albu. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa Reddy - 15 Melissa Reddy - 7 Melissa Reddy - 6 Melissa Reddy - 2 +10 Melissa Reddy - 5 Celebrity Slavna sportska novinarka pohvalila se da ljetuje u Hrvatskoj, evo čime je opsjednuta, a fotkama koje je objavila dive se baš svi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić i Buryana - 3 Lidija Bačić i Buryana - 4 +25 Lidija Bačić Celebrity Domaća pjevačica pohvalila se kako uživa na plaži, a svi komentiraju samo njezinu bujnu pozadinu: "Gori guza!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene