Tko bi je prepoznao!

Ova slatka curica izrasla je u jednu od najljepših Hrvatica, iza koje je i teška životna bitka

Mila Horvat Mila Horvat Instagram 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat +27 Mila Horvat Galerija

Mila Horvat slavi rođendan, a tim je povodom na društvenim mrežama objavila svoje fotografije iz djetinjstva.

Voditeljica i sportska novinarka Mila Horvat napunila je 43 godine, a povodom rođendana oglasila se i na društvenim mrežama.

"Te lude 80-e... najljepše godine", napisala je Mila na Instagramu uz fotografije sa svojih rođendanskih proslava iz djetinjstva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Horvat (@milahorvatofficial)

Mila je rođena 4. lipnja 1981. godine u Celju u Sloveniji, a djetinjstvo je provela u Humu na Sutli, gdje je pohađala osnovnu školu. Svoje je obrazovanje nastavila u Zagrebu, gdje je završila srednju jezičnu gimnaziju, a potom je diplomirala novinarstvo na Hrvatskim studijima.

Karijeru je započela početkom 2000-ih, a do danas je postala jedna od naših najpoznatijih novinarki, koju se često opisuje i kao jednu od najljepših Hrvatica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Horvat (@milahorvatofficial)

Unatoč velikoj popularnosti Mila uspješno skriva svoj privatni život, no poznato je i da je prošla kroz jednu tešku životnu bitku.

Naime, Mila je tijekom sistematskog pregleda doznala da ima tumor na jednjaku i operirana je u Beču operirana u veljači 2013. godine, a liječenje je bilo vrlo bolno i naporno. Sve je to uspjela pretrpjeti i izvući ono najbolje jer je sve što joj se dogodilo tijekom liječenja shvatila kao upozorenje.

Danas pobjedu nad teškom bolesti slavi kao svoj drugi rođendan.

"Moj poseban dan, moj drugi rođendan. Ponosna na sve svoje ožiljke, i one vidljive i nevidljive... Moj najbolji podsjetnik na životnu hrabrost, nesalomljiv duh i snagu. Prije 10 godina dogodila se moja prva u nizu operacija o kojoj mi je ovisio život. Ali danas sam tu, snažnija i mudrija, zahvalna jer upravo iz najbolnijih iskustava naučila sam najviše. Život je dar, samo tvoj i samo jedan, živi ga i pokušaj od njega napraviti svoju najbolju priču. Budi hrabar, snažan, ne odustaj, sanjaj, vjeruj i voli", napisala je prošle godine na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

Mila je zbog toga neko vrijeme bila prisiljena izbivati iz javnosti, no vratila se još ljepša i jača nego prije. Prije dvije godine govorila je i kako odlazi iz Hrvatske u Veliku Britaniju kako bi tamo radila kao sportska agentica, ali to se ipak nije dogodilo.

Pogledaji ovo Mila Horvat Celebrity Sve zgodnija Mila Horvat pohvalila se provodom u društvu poznatih Hrvatica: ''Jedinstvene i neponovljive!''

Pogledaji ovo Mila Horvat Celebrity Mila Horvat vratila se na društvene mreže, a novim fotografijama očarala je i našu proslavljenu sportašicu!

Pogledaji ovo Mila Horvat Celebrity Zbog ove provokativne haljine Milu Horvat počastili titulom najzgodnije žene u Hrvatskoj, sve će vam biti jasno kad vidite fotografije koje je objavila!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Hrgović i supruga Marinela - 2 Filip Hrgović i supruga Marinela - 3 Filip Hrgović i supruga Marinela - 4 Filip Hrgović i supruga Marinela - 5 +27 Filip Hrgović i supruga Marinela - 4 Celebrity Filip Hrgović prije poraza je dočekao najljepšu moguću vijest, zbog koje je prekršio i jedno svoje važno pravilo

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara +28 Sofia Vergara - 1 Celebrity Potpuno gola Sofia Vergara našla je najbolji mogući način da skrene pozornost na nešto što joj je važno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene