"Tek je počeo..."

Čudno lice Toma Cruisea opet je sve o čemu se priča, pogledajte prizore koji su zapanjili sve koji su vidjeli ove njegove najnovije fotografije!

Tom Cruise Tom Cruise Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise Tom Cruise - 4 Tom Cruise - 2 Tom Cruise - 1 Tom Cruise Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 5 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 2 Tom Cruise - 1 +9 Tom Cruise - 4 Galerija

Tom Cruise pojavio se u Australiji na premijeri sedmog nastavka filma "Nemoguća misija", gdje se u prvom planu našlo njegovo lice.

Tom Cruise bio je glavna zvijezda premijere svog novog filma "Nemoguća misija: Odmazda, prvi dio", gdje je sve oko sebe ponovno zapanjio izgledom svog lica.

Sudeći prema najnovijim fotografijama, 60-godišnji Tom "osvježio" je svoj izgled novim estetskim korekcijama, a u nekim je trenucima djelovalo kao da mu je i teško nasmijati se. Podbuhlo lice tako se i ovog puta našlo u prvom planu, a sve su to zabilježili paparazzi i pokrenula su se nova šuškanja o Tomovoj mladolikosti.

"Moguće je da je Tom Cruise tijekom godina potrošio i do 50 tisuća dolara na kozmetičke tretmane. Sve u svemu, mislim da Tom tek počinje sa zahvatima. Uoči dodjele Oscara njegovo čelo bilo je glatko kao ogledalo. Njegove obrve također su pozicionirane malo niže nego obično. Ako se botoks nanosi intenzivno, onda obrve mogu pasti, a sve ovo djeluje mi kao prilično puno botokosa na njegovu čelu", izjavio je nedavno plastični kirurg Richard Westreich za The Sun.

Glumac je posljednjih godina punio medijske stupce zbog pretjerivanja s botoksom, no činilo se da se u posljednje vrijeme uspijevao suzdržati jer je izgleda puno prirodnije nego u listopadu 2021. godine, kada je šokirao javnost svojim izobličenim licem. Barem dosad.

O njegovu izgledu kasnije se oglasila i vrhunska estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde, i detaljno objasnila za Daily Mail u čemu se krije tajna njegova lica, o kojem se tada pričalo.

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama botoksa i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je.

S njom se složio i kirurg Ross Perry, koji sugerira da bi Tomov, prema mnogima uznemirujući izgled mogao biti rezultat prečestih odlazaka na tretmane.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 2 +25 Mila Horvat - 1 Celebrity Naša bivša voditeljica pokazala tijelo u badiću: "Je l' postoji savršenija žena od tebe?"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson - 3 Mel Gibson Mel Gibson - 2 Mel Gibson - 4 +19 Mel Gibson - 2 Zanimljivosti Riješen misterij Mela Gibsona u Sarajevu, pomutnja je nastala iz dobre šale: "Lik ih lagano uzeo na foru!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene