Plesali na Grašin hit!

Srpski folker Darko Lazić drugi je put stao pred oltar, mladu je po običaju kupio, a na svadbu je pozvao 500 ljudi!

Darko Lazić i Katarina - 4 Darko Lazić i Katarina - 4 Antonio Ahel/ATAImages 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Darko Lazić i Katarina - 1 Darko Lazić i Katarina - 2 Darko Lazić i Katarina - 4 Darko Lazić i Katarina - 3 Darko Lazić i Katarina - 5 Vjenčanje Darka Lazića i Katarine - 3 Vjenčanje Darka Lazića i Katarine - 2 Vjenčanje Darka Lazića i Katarine - 4 Vjenčanje Darka Lazića i Katarine - 1 Darko Lazić - 5 +23 Darko Lazić - 4 Galerija

Srpski pjevač Darko Lazić danas se ženi svojom odabranicom Katarinom, u galeriji pogledajte prve fotografije s drugog vjenčanja folk-pjevača.

Srpski folk-pjevač Darko Lazić nakon nekoliko mjeseci veze danas se oženio svojom djevojkom Katarinom. Okupili su se njegovi prijatelji i obitelj, a u dvorištu kuće veselili su se uz trubače, piše Blic.

Darko Lazić ispoštovao je sve tradicionalne srpske običaje, pa je tako iz prve pogodio jabuku, ali i kupio mladu, prenosi Blic.

Darko i Katarina vjenčali su se u crkvi svetih arhanđela Mihaila i Gavrila u Brestaču, a zajedno s bližnjima slavlje se nastavlja u restoranu u Pećincima. Prema Sali odvezli su se u automobilu marke Lamborghini vrijednosti milijun eura.

Blic javlja kako su stolovi ukrašeni bijelim ružama i zlatnim svijećnjacima te da je na svadbu pozvano 520 ljudi. Srpski mediji ranije su izvijestili kako su se Darko i Katarina vjenčali kod matičara u prosincu prošle godine te da će Lazić, samo za slavlje u restoranu, dati oko 25 tisuća eura.

Fotografije dolaska po mladu možete pogledati u našoj galeriji.

Na svojim društvenim mrežama nakon vjenčanja se oglasila i Katarina. U pričama na Instagramu objavila je njihovu fotografiju, a potom je snimila pjevača u automobilu i svadbenu povorku te pokazala kako izgleda njihovo vjenčano prstenje.

Za prvi ples mladenci su odabrali pjesmu našeg slavnog pjevača Petra Graše ''Je l' ti reka ko''.

Inače, Darku je ovo drugi brak. Od 2014. do 2019. godine bio je vjenčan s Anom Sević, s kojom ima kćer Lorenu, a 2019. godine ušao je u vezu s mladom Marinom Gagić, s kojom je iste godine dobio i sina Alekseja.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tobias Moretti - 6 Tobias Moretti - 1 Tobias Moretti - 9 Tobias Moretti +12 Tobias Moretti - 10 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije Inspektor Rex: Bio je miljenik publike, a evo zašto je napustio ulogu detektiva!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 1 Tara Thaller +29 Tara Thaller i Mateo Cvenić Celebrity Naša popularna glumica potvrdila je višetjedna šuškanja u vezi s mentorom iz hit-showa: ''Osjećaji su prejaki...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene