više ne skriva

Srpski pjevač sasvim iskreno o svom ljubavnom životu: "Sve žene sam varao, vrijeme je da bivše saznaju"

Darko Lazić - 12 Darko Lazić - 12 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Darko Lazić - 4 Darko Lazić - 3 Darko Lazić - 1 Darko Lazić - 5 Darko Lazić - 4 Darko Lazić - 3 Darko Lazić - 2 Darko Lazić (FOTO: Instagram) Darko Lazić - 1 Darko Lazić - 6 +13 Darko Lazić - 7 Galerija

Darko Lazić ima dvoje djece s dvije različite žene, a ljubav s obje propala je zbog niza afera koje je imao.

Srpski pjevač Darko Lazić u listopadu je priznao kako je u Švicarskoj spavao s čak 12 žena, a sada je ponovno progovorio o svemu za regionalne medije. 

Pogledaj i ovo Olivera Matijević, Darko Lazić (FOTO: Instagram) Osvojila ga Olivera Nakon skandala i razvoda: Najzločestiji dečko Balkana zaveo zgodnu Hrvaticu?

Darko je trenutno u sretnoj vezi s Katarinom, a prije nje hodao je sa pjevačicom Barbarom Bobak, iako su njegovi pratitelji mislili kako je napokon pronašao onu pravu - čini se kako Darko nije to gledao na isti način. 

Za medije je priznao kako je sve te djevojke s kojima je bio varao upravo sa sadašnjom djevojkom Katarinom, te smatra da je baš ona ta prava jer s njom nikada nije izgubio kontakt. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

"Katarina i ja se znamo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvijek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvijek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam odljubio od Katarine, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vrijeme za nas. U tom smislu sam uvijek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, poslije se razvela, isto kao i ja, i zašto ne bismo bili zajedno? Smatram da je bolje da čovjek sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo uživati zajedno do kraja života", rekao je otvoreno Lazić.

Ovaj pjevač iza sebe ima jedan propali brak i jednu vezu iz koje je dobio dijete, a sve je to upropastio zbog afera. Prvo je bio u braku sa poznatom pjevačicom Anom Sević s kojom ima kćerkicu Lorenu. Zatim je bio zaručen sa Marinom Gajić s kojom je dobio sina Alekseja 2019. godine. 

Nakon rođenja sina izjavio je kako je kćer nešto lijepo, ali sin je poseban, čime je razljutio javnost. Optužili su ga da radi razliku među spolovima, a ulje na vatru dolilo je to što se nije pojavio na proslavi petog rođendana kćeri Lorene. Pjevač se brani kako ga Lorenina majka nije namjerno obavijestila niti pozvala te da je taj dan imao zakazani koncert.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Darijo Srna i Mirela Forić Srna Darijo Srna i Mirela Forić Srna Darijo Srna i Milana Vlaović Kovaček Darijo Srna i Milana Vlaović Kovaček +4 Luka Modrić, Darijo Srna i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Darijo Srna u rijetkom izlasku sa suprugom koja s godinama izgleda sve bolje, a pridružila im se i bivša žena još jednog Vatrenog

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat Mila Horvat +4 Mila Horvat - 4 Celebrity Mila Horvat iznenadila golišavom fotkom na društvenim mrežama, u badiću pokazala da je itekako u formi!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene