Treća sreća?

Srpski pjevač kleknuo s prstenom pred djevojku, evo kako je ona reagirala kada je shvatila što se događa

Darko Lazić Darko Lazić Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Darko Lazić - 6 Darko Lazić - 8 Darko Lazić - 7 Darko Lazić - 5 Darko Lazić - 4 Darko Lazić Darko Lazić - 2 Darko Lazić - 1 Darko Lazić - 3 Darko Lazić - 4 +20 Darko Lazić - 1 Galerija

Darko Lazić zaprosio je svoju djevojku Katarinu na dočeku Nove godine u Beogradu.

Srpski pjevač Darko Lazić odlučio je kleknuti pred svoju djevojku Katarinu i zaprositi je na dočeku Nove godine u jednom klubu u Beogradu u kojem je nastupao.

Pogledaj i ovo Olivera Matijević, Darko Lazić (FOTO: Instagram) Osvojila ga Olivera Nakon skandala i razvoda: Najzločestiji dečko Balkana zaveo zgodnu Hrvaticu?

31-godišnji Darko u jednom je trenutku izvadio prsten i kleknuo pred lijepu Katarinu, a ona je oduševljeno pristala na njegovu prosidbu, koju će, vjerujemo, pamtiti cijelog života.

Darku je među prvima na lijepim vijestima čestitala kolegica Andreana Čekić, koju mu je inače bila vjenčana kuma na vjenčanju s bivšom suprugom Anom Sević. Nakon toga pjevač je zaplesao kolo s obožavateljima koji su zajedno s njim slavili.

"Katarina i ja se znamo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvijek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvijek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam odljubio od Katarine, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vrijeme za nas. U tom smislu sam uvijek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, poslije se razvela, isto kao i ja, i zašto ne bismo bili zajedno? Smatram da je bolje da čovjek sazrije. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo uživati zajedno do kraja života", izjavio je Darko jednom prilikom za srpske medije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Ovaj pjevač iza sebe ima jedan propali brak i jednu vezu iz koje je dobio dijete, a sve je to upropastio zbog afera. Prvo je bio u braku sa poznatom pjevačicom Anom Sević, s kojom ima kćerkicu Lorenu, a bio je i zaručen s Marinom Gajić, s kojom je dobio sina Alekseja 2019. godine.

Nakon rođenja sina izjavio je kako je kći nešto lijepo, ali sin je poseban, čime je razljutio javnost. Optužili su ga da radi razliku među spolovima, a ulje na vatru dolilo je to što se nije pojavio na proslavi petog rođendana kćeri Lorene. Pjevač se brani kako ga Lorenina majka nije namjerno obavijestila niti pozvala te da je taj dan imao zakazan koncert.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja - 2 Iris i Marko Livaja - 3 Iris i Marko Livaja - 4 Iris i Marko Livaja - 5 +24 Iris i Marko Livaja - 1 Celebrity Iris Livaja u opakoj haljinici s dekolteom na dočeku, njen Marko nije ju prestajao ljubiti: "Volite se istinski"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 9 +25 Maja Šuput - 7 Celebrity Maja Šuput točno u ponoć potrčala u zagrljaj svojoj posebnoj osobi: "Pamtit ću ovo zauvijek"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene