''Među materinim pomama...''

Ana Gruica za svoj vjenčani dan spremala se na mjestu koje za nju ima posebno značenje, neobične fotografije sve su oduševile!

Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Josko Supic/Cropix 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 4 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 3 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 2 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 1 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 8 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 7 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 6 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 5 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 4 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 3 +23 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 2 Galerija

Ana Gruica za svoje se vjenčanje spremala na posebnim mjestima, u kući svoga djeda i bake, a potom se fotografirala u vrtu svoje majke.

Splitska glumica Ana Gruica prošlog je vikenda stupila u crkveni brak sa svojim partnerom Boranom Uglešićem, a ni danima poslije ne smiruju se priče o tom vjenčanju koje se odvilo u Splitu.

Boran i Ana vjenčali su se u maloj crkvi sv. Luke u Gornjem Sitnom, a prije vjenčanja Ana se fotografirala na posebnim mjestima. Glumica se spremala u prostorijama koje pripadaju njezinu djedu i baki, kako je napisala u opisu, a za uspomenu je posjetila i vrt svoje mame te se fotografirala među uzgojenim rajčicama.

''U babinoj sobi, na didovu dvoru, među materinim pomama, s našom dicon…'' pisalo je u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

''Žena koja se ne srami svojih korijena. Svaka čast, dama se ne postaje, dama se rađa. Svu sreću vam želim'', ''Predobro'', ''Predivno, Ana'', pisali su joj pratitelji u komentarima.

Ana se inače drugi put udala za uglednog psihijatra Uglešića. Prvi put ''da'' su izrekli pred matičarom 2018. godine, a sada su odradili i crkveno vjenčanje, nakon što je on dobio crkveni razvod od prve supruge Dijane.

Glumica je sve očarala svojom bijelom čipkanom vjenčanicom i dugačkim velom, a i mladoženja se posebno sredio te odjenuo tamno odijelo i prsluk svijetle boje.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 10 Danniella Westbrook - 9 Danniella Westbrook - 8 Danniella Westbrook - 6 +22 Danniella Westbrook - 4 Celebrity Osma operacija grudi na ovoj je glumici ostavila stravične posljedice, ali ona se svog izobličenog tijela očito ne stidi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Zanimljivosti Kolinda se javila s neočekivanog mjesta i u zanimljivu outfitu naglasila vitku figuru: "Naša ljepotica!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene