dobro se provela

Osvanula fotografija Hane Huljić iz izlaska s društvom, evo tko ju je uspio malo odvojiti od kćerkice Albe!

Hana Huljić Hana Huljić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Lorena Bućan i Hana Huljić - 3 Hana Huljić Hana Huljić Grašo +19 Petar Grašo i Hana Huljić Galerija

Domenica Žuvela objavila je fotografiju iz izlaska s Hanom Huljić i prijateljicama te je ispričala i kako su se provele.

Naša glazbenica Hana Huljić rijetko se pojavljuje u javnosti otkako je postala majka djevojčice Albe, a uspješno čuva i setalje svojeg privatnog života.

No sada je nakon dugo vremena snimljena u izlasku s prijateljicama, među kojima je bila i njezina vjenčana kuma, pjevačica Domenica Žuvela, koja je objavila njihovu zajedničku fotografiju u pričama na svojem profilu na Instagramu.

"Kumice Xmas domjenak", napisala je Domenica uz fotku na kojoj su prijateljice pozirale nasmiješene u blagdanskom ambijentu.

Fotografiju pogledajte u galeriji.

Domanica je za Večernji list podijelila i detalje druženja s Hanom na Adventu u Zagrebu.

"Lijepo mi je bilo to što sam se uspjela i s Hanom uhvatiti u Zagrebu i otići na adventsku kućicu njezina brata Ivana. To nam je bio prvi put kada smo zajedno otišle na Advent. Sretna sam zbog Hane što vrlo uspješno usklađuje privatni i poslovni život, s obzirom na to da ima malo dijete. Ona je žena koja ima velike ambicije, a nova pjesma koju je objavila samo je uvertira za sljedeće korake u njezinoj glazbenoj karijeri. Sretna sam zbog nje i ima moju najveću podršku", ispričala je Domenica, pa se dotaknula i malene Albe.

"Kada dođem s puta, ona i Alba su mi prva stanica kojima se rado dođem javiti. Hanu gledam kao na svoju sestru, a pogotovo sada kad ima svoju kćer Albu. Ja sam osoba koja najviše voli poklanjati, a i malenoj Albi sam spremila poklon", otkrila je.

Inače, Hana je ovaj tjedan objavila autorsku pjesmu "Moon" te je lansirala i YouTube kanal s dječjim pjesmicama, a na jednoj od njih gostuje i malena Alba.

Podsjetimo, Hana je kćerkicu dobila sa suprugom Petrom Grašom. Par je sudbonosno "da" izrekao u veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a njihovo vjenčanje privuklo je nevjerojatno zanimanje javnosti.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac +13 Mate Rimac Celebrity Pogledajte kako je Mate Rimac ispratio svoju čistačicu u mirovinu, priredio joj je oproštaj za pamćenje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - kćer Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 8 +25 Lana Klingor Mihić - 1 Celebrity Lana Klingor Mihić pohvalila se svojom najstarijom kćeri koja neodoljivo podsjeća na nju: "Sve moje najbolje počinje s tobom"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene