čarobna atmosfera

Naša lijepa pjevačica zapjevala je na posebnoj večeri u MasterChefu, pogledajte i kako se za ovu prigodu dotjerao omiljeni trojac iz žirija!

Domenica Žuvela u MasterChefu Domenica Žuvela u MasterChefu Nova TV 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela u MasterChefu Domenica Žuvela u MasterChefu Domenica Žuvela u MasterChefu Domenica Žuvela i Mario Mandarić MasterChef, humanitarna večera MasterChef, humanitarna večera MasterChef, humanitarna večera MasterChef, humanitarna večera MasterChef, humanitarna večera Domenica Žuvela - 12 +19 Domenica Žuvela Galerija

Domenica Žuvela nastupila je na humanitarnoj večeri za Hrabri telefon za koju su kuhali kandidati MasterChefa.

Kandidati showa MasterChef u zadnjoj epizodi imali su poseban zadatak, u kojem su im se pridružili i neki natjecatelji iz prošlih sezona, a u pomoć su im priskočili i članovi žirija Melkor, Stjepan i Damir te chef Mario Mandarić.

Trebali su skuhati ukupno 195 tanjura s jelima od tri slijeda za goste humanitarne večere za Hrabri telefon, a zahvaljujući zajedništvu koje je zavladalo u kuhinji, sve je proteklo po planu.

Na svečanoj večeri uzvanike je zabavljala naša mlada pjevačica Domenica Žuvela, koja je u ovoj prigodi i doslovno zablistala u šljokičastoj plavoj haljini.

"Ljudi hvala vam, stvarno sam sretna što mogu biti dio ove humanitarne akcije i što ste vi svi tu. Veselim se jako večerašnjoj večeri. Nadam se da ćete guštat, a ja ću tu bit malo da vas zabavim", rekla je Domenica s pozornice, a oglasila se i na društvenim mrežama.

"Uvijek sam htjela bit dio MasterChefa, nisam znala da ću baš pjevat, mislila sam da ću kuhat", rekla je u videu koji je objavila u pričama na Instagramu i u kojem joj se pridružio Mario Mandarić.

"Sad ćeš prat suđe", našalio se Mandarić.

"To mi je najgori kućanski posao", priznala je Domenica.

Kušala je i jela, pa je imala kritiku da ribi nedostaje malo soli, zbog čega je dala ocjenu 7/10.

Za ovu prigodu posebno se dotjerao i omiljeni trojac iz žirija, a kako su oni izgledali, pogledajte u galeriji.

Inače, Hrabri telefon pruža direktnu pomoć i podršku zlostavljanoj i zanemarenoj djeci te njihovim obiteljima, djeci i mladima koji imaju teškoće s mentalnim zdravljem, te se bavi i radom na prevenciji nasilja nad i među djecom. U akciji mogu sudjelovati i gledatelji pozivom na humanitarni broj telefona 060 9005 (cijena poziva/donacije 0,83 eura/6,25 kuna).

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin +26 Igor Mešin, Marko Grubnić i Frano Ridjan Celebrity Igor Mešin u sretnom je braku sa svojom ljubavi iz mladosti, a supruga i sin njegovi su najvjerniji obožavatelji!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce - 1 +25 Charles Pearce - 2 Celebrity Ella Dvornik oglasila se nakon ročišta s Charlesom i pokazala muškarca koji joj čuva leđa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene