Avantura u nepoznato

Pogledajte kako se nova djevojka Zvone Bobana snašla u ulozi modela, inače je stomatologinja koja je 19 godina mlađa od bivšeg nogometaša

Marijana Bićanić - 5 Marijana Bićanić - 5 Matea Smolčić Senčar 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Bićanić - 2 Marijana Bićanić - 3 Marijana Bićanić - 4 Marijana Bićanić - 6 Marijana Bićanić - 7 Marijana Bićanić - 8 Marijana Bićanić - 9 Marijana Bićanić - 10 Marijana Bićanić - 11 Marijana Bićanić - 12 +1 Marijana Bićanić - 13 Galerija

Marijana Bićanić javnosti je najpoznatija kao djevojka Zvonimira Bobana, a sada je snimila kampanju za modni brend DeLight.

Umirovljeni nogometaš Zvonimir Boban nakon razvoda od Leonarde Lončar ljubi 19 godina mlađu stomatologinju Marijanu Bićanić, koja se sada okušala u ulozi modela.

Pogledaj i ovo Leonarda Lončar osmijeh od uha do uha Bivša supruga Zvonimira Bobana provela je Dan zaljubljenih u omiljenom društvu i nije mogla sakriti sreću s lica!

Marijana je zvijezda nove kampanje domaćeg brenda DeLight, u kojoj je dizajner Ivan Friščić predstavo svoju proljetnu kolekciju.

"Uloga zaštitnog lica proljetne DeLight kampanje za mene je prije svega bila velika avantura u nepoznato. Ivan me vidio u ovoj ulozi na neki svoj način i kada se spojilo njegovo iskustvo, oko za detalje i moja ljubav prema DeLight odjevnim komadima koje već nekoliko godina rado nosim, nastao je divan projekt na zadovoljstvo cijelog tima", zadovoljno je prokomentirala Marijana nakon snimanja u Opatiji.

Marijana je inače rođena u Bihaću. Uspješno je diplomirala 2012. na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, iste je godine upisala doktorski studij dentalne medicine, a tri godine kasnije započela je specijalizaciju iz stomatološke protetike.

Sa Zvonimirom je prvi put snimljena prošlog ljeta u Bolu na otoku Braču, u kojem on ima obiteljsku kuću, a izvor je tada otkrio i kako je već upoznala članove obitelji Boban.

Inače, Zvone i Leonarda razveli su se nakon 28 godina braka, a zajedno imaju petero djece, od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Andrijana Budimir (Foto: Instagram) Andrijana Budimir - 1 +3 Andrijana Budimir - 2 Celebrity Bila je najveća ljubav Toše Proeskog, planirali su i vjenčanje, a zadnja poruka koju joj je poslao prije smrti tjera suze na oči

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Habdija - 5 Hrvoje Habdija - 4 Hrvoje Habdija - 3 Hrvoje Habdija - 6 +19 Hrvoje Habdija - 2 Celebrity Hrvoje nakon odlaska iz Survivora ispričao što se događa kada ih kamere ne snimaju: "Spomenuo bih jednu sočnu situaciju..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene