on se promijenio, a ljubav je opstala

Pamtite li kako je jedan od najzgodnijih Hrvata izgledao prije 10 godina, kad je započeo vezu s 12 godina starijom manekenkom?

Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Josip Moler/Cropix 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić, 2012. godina Vlaho Arbulić i Tatjana Dragović, 2014. godina - 1 Vlaho Arbulić i Tatjana Dragović, 2014. godina - 2 Vlaho Arbulić i Tatjana Dragović, 2014. godina - 3 Vlaho Arbulić i Tatjana Dragović, 2014. godina - 4 Vlaho Arbulić i Tatjana Dragović, 2014. godina - 5 Vlaho Arbulić i Tatjana Dragović, 2014. godina - 6 Vlaho Arbulić i Tatjana Dragović, 2014. godina - 7 Vlaho Arbulić i Tatjana Dragović, 2014. godina - 8 Vlaho Arbulić i Tatjana Dragović, 2014. godina - 9 +22 Vlaho Arbulić, 2015. godina Galerija

Iskopali smo fotografije Vlahe Arbulića s početka njegove veze s Tatjanom Dragović.

Glazbeni producent i pjevač Vlaho Arbulić (33) danas opravdano slovi za jednog od najzgodnijih Hrvata i svojim isklesanim tijelom ne prestaje izazivati divljenje.

Vlaho je u sretnoj vezi s 12 godina starijom Tatjanom Dragović, a mi smo se prisjetili kako je zgodni Konavljanin izgledao kada je tek započela njihova ljubavna priča.

Pogledaji ovo Vlaho Arbulić, Tatjana Dragović Celebrity Pogledajte kako izgleda stan Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović, pažnju kradu luksuzni detalji!

Vlaho i Tatjana upoznali su se 2014. u jednoj zagrebačkoj teretani, dok je Vlaho još bio student diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva, koji je uspješno i završio. Iste godine zajedno su dobili i kćer Lucu

Tatjana se 2013. razvela od Gorana Ivaniševića, s kojim je bila u braku četiri godina, a zajedno su dobili i dvoje djece, kćer Amber i sina Emanuela.

Pogledaji ovo Goran i Emanuel Ivanišević Celebrity Goran Ivanišević pojavio se u pratnji starijeg sina za kojeg ima veliku želju, a on je očeva slika i prilika!

Nakon 10 godina, ljubav između Vlahe i Tatjane još cvjeta, a on joj je sada na Instagramu posvetio i lijepu poruku.

"Volim te vidjeti kako rasteš i cvjetaš", napisao je uz zajedničku fotografiju

Vlaho je karijeru započeo kao maneken, no revije, photosessioni i moda odavno više nisu njegovo područje interesa. Sada je posvećen glazbi i obiteljskom životu, a očigledno je i da voli provoditi vrijeme u teretani.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlaho (@v.l.a.h.o)

''Ja sam tijekom godina vježbanja, raznoraznih metoda, eksperimentiranja, shvatio da se najbolje osjećam u nekoj toj kombinaciji snage i mobilnosti, fleksibilnosti, kondicije, i za trčanje, bicikl i sve i najbolja kombinacija su mi razne vrste treninga'', otkrio je u IN magazinu, a tom je prilikom progovorio i o svojoj prehrani.

Pogledaji ovo Vlaho Arbulić Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao čime je zaslužio tu titulu, s ovako brutalnih mišića nije lako skrenuti pogled!

'Pa, mogu reći da se jako zdravo hranim, jako raznoliko, Nemam neke velike restrikcije, samo u hrani u kojoj sam skužio da mi ne odgovara, ali što se tiče namirnica, nabavljam sve domaće, organsko. Jedem jako puno voća i povrća, mesa ne toliko, ali ga jedem. Kad ga jedem, jedem ga puno, velike količine, ali ga ne jedem toliko puta tjedno, možda dva puta tjedno. Dijete se ne držim. Skužio sam da mi je to najgora stvar koju mogu napraviti'', ispričao je.

Kako je Vlaho izgledao prije 10 godina (i više), te koliko se od tada promijenio, pogledajte u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 1 Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput i Bloom Celebrity Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +26 Nina Badrić - 5 inMagazin Nina Badrić otkriva što je kumovalo drastičnoj promjeni frizure: ''Nije lako capnuti kosu skroz do kraja, još se navikavam''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene