zazire od medija

Zbog ovih prizora Michaela Jacksona i sina na balkonu tada je izbio veliki skandal, a evo u kakvog je muškarca izrastao ovaj dječačić sa slike!

Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Getty Images 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Blanket Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Blanket Bigi Jackson - 3 Blanket Bigi Jackson - 2 Blanket Bigi Jackson - 1 Blanket Bigi Jackson - 1 Prince, Paris i Blanket Jackson - 3 Prince, Paris i Blanket Jackson - 4 Prince, Paris i Blanket Jackson - 5 Prince, Paris i Blanket Jackson - 2 +19 Prince, Paris i Blanket Jackson - 1 Galerija

Najmlađi sin Michaela Jacksona Prince Michael Jackson danas ima 21 godinu, a javnost bi ga jedva prepoznala u rijetkim izlascima, evo kako izgleda.

Najmlađi sin Michaela Jacksona, otprije poznat i pod nadimkom Blanket u javnosti se rijetko kad pojavljuje, a kada se i pojavi malo je onih koji ga uspijevaju prepoznati na prvi pogled, nakon što se godinama skrivao od svih.

21-godišnji Blanket, punog imena Prince Michael Jackson II., svoje je ime promijenio u Bigi, a njegove najnovije fotografije pokazuju da se puno promijenio.

Bigi je viđen je u jednoj knjižari gdje je kupio nekoliko knjiga u Calabasasu, a njegove fotografije možete pogledati OVDJE.

Duge crne kose, odjeven u sivu majicu, crvene kratke hlačice i tenisice Jackson se nije obazirao na paparazze, a onaj tko ne zna uopće ne bi pogodio da je riječ o sinu pokojnog kralja popa.

Inače, najmlađeg Michaelova sina godinama nismo imali priliku vidjeti u javnosti, a onda je iznimku napravio krajem 2021. godine kako bi za "Good Morning Britain" govorio o temi klimatskih promjena, a tada je novinare proveo i po svojoj kući te pokazao nekoliko stvari koje su pripadale njegovu ocu.

Michael je sina Princea i kćer Paris dobio sa svojom drugom suprugom, medicinskom sestrom Debbie Rowe, dok mu je najmlađeg Bigija rodila surogat-majka. Sve troje djece odgojio je sam, uz pomoć svojeg osoblja na imanju Neverland, a pobrinuo se i da im bude dobro nakon njegove smrti. Naime, svakome je ostavio po trećinu svojeg bogatstva, koje je raspodijelio u dijelove, od kojih će zadnji dobiti kada navrše 40 godina.

Prince je imao samo 12 godina kada je ostao bez oca, nakon čega ga je odgojila Michaelova obitelj. Za razliku od brojne druge djece slavnih, nije krenuo očevim stopama i priznao je da nije talentiran za ples i pjevanje, ali ga šoubiznis ipak zanima.

Bigija je javnost upoznala kada je imao samo devet mjeseci, kada ga je otac pokazao s balkona hotela u Berlinu u kojem je boravio i pred okupljenima mahao njime iznad ograde što je izazvalo veliki skandal, a danas zazire od medija i nema otvorene profile na društvenim mrežama. Još dok je bio živ, Michael ga je skrivao od kamera i bliceva fotoaparata tako što bi mu stavljao maske na lice kada su se zajedno pojavljivali u javnosti, a nakon što je pjevač preminuo, Bigi se potpuno povukao iz javnosti.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Dženana Bregović Goran Bregović - 3 Goran Bregović - 1 Goran Bregović - 3 +14 Goran Bregović - 5 Celebrity Malo tko zna kako izgleda supruga Gorana Bregovića, bila je jedna od najljepših manekenki bivše Jugoslavije, a poslije udaje se povukla iz javnosti!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ahmed El Rahim, Antimon - 9 Ahmed El Rahim, Antimon - 11 Ahmed El Rahim, Antimon - 10 Ahmed El Rahim, Antimon - 8 +14 Ahmed El Rahim, Antimon - 1 Nekad i sad Tko se sjeća Antimona? Domaća javnost dobro ga pamti kao zvijezdu Večernje škole, ali danas se bavi sasvim nečim drugim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene