Kako su samo odrasli!

Pojavio se najmlađi sin Michaela Jacksona, za kojeg se godinama nije znalo kako izgleda, u rijetkom izlasku bio je s bratom i sestrom!

Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Blanket Jackson (Foto: Profimedia) Michael Jackson i Debbie Rowe (Foto: Profimedia) +0 Michael Jackson i Debbie Rowe (Foto: Profimedia) Galerija

Paris, Prince i Bigi Jackson zajedno su se pojavili na premijeri mjuzikla "MJ: The Musical" o njihovu pokojom ocu Michaelu Jacksonu.

Kralj popa Michael Jackson iznenada je preminuo 2009. godine i iza sebe ostavio milijune ožalošćenih obožavatelja i svoje troje djece.

Pogledaj i ovo Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Pogledajte kako izgledaju Djeca kralja popa danas su odrasli ljudi, njegov mlađi sin zbog traume iz djetinjstva zazire od medija, dok kći ne skriva svoju mračnu prošlost

Paris, Prince i Bigi Jackson danas su već odrasli ljudi, no i dalje čuvaju uspomenu na oca i sada su se okupili njemu u čast.

Zajedno su se pojavili na premijeri mjuzikla "MJ: The Musical" na Broadwayu, koji se temelji na Michaelovoj svjetskoj turneji Dangerous održanoj 1993. i 1994. godine, a kralja popa glumi Myles Frost.

Paris je pri dolasku čvrsto pod rukom držala najmlađeg Bigija, poznatog i po nadimku Blanket, kojeg donedavno godinama nismo imali priliku vidjeti u javnosti.

Iznimku je napravio krajem prošle godine kako bi za "Good Morning Britain" govorio o temi klimatskih promjena, a tada je novinare proveo i po svojoj kući te pokazao nekoliko stvari koje su pripadale njegovu ocu.

Sramežljivi Bigi ipak se klonio fotografa, dok su Paris i najstariji Prince spremno pozirali na crvenom tepihu.

Podsjetimo, Michael je sina Princea i kćer Paris dobio sa svojom drugom suprugom, medicinskom sestrom Debbie Rowe, dok mu je najmlađeg Bigija rodila surogat-majka. Sve troje djece odgojio je sam, uz pomoć svojeg osoblja na imanju Neverland, a pobrinuo se i da im bude dobro nakon njegove smrti. Naime, svakome je ostavio po trećinu svojeg bogatstva, koje je raspodijelio u dijelove, od kojih će zadnji dobiti kada navrše 40 godina.

Prince je imao samo 12 godina kada je ostao bez oca, nakon čega ga je odgojila Michaelova obitelj. Za razliku od brojne druge djece slavnih, nije krenuo očevim stopama i priznao je da nije talentiran za ples i pjevanje, ali ga šoubiznis ipak zanima.

Paris je dobila ime po gradu u kojem je začeta, a kumovi su joj Elizabeth Taylor i Macaulay Culkin. Nakon što su joj se roditelji rastali, danas 23-godišnja manekenka, glazbenica i glumica živjela je s ocem do njegove smrti 2009. godine, a majku je upoznala tek s 13. Za tako mladu osobu Paris je puno toga prošla, a priznala je da je bila ovisna o drogama te da si je nekoliko puta pokušala oduzeti život zbog emocionalne boli koju je proživljavala.

Bigija je javnost upoznala kada je imao samo devet mjeseci, kada ga je otac pokazao s balkona hotela u Berlinu u kojem je boravio i pred okupljenima mahao njime, no danas zazire od medija i nema otvorene profile na društvenim mrežama. Još dok je bio živ, Michael ga je skrivao od kamera i bliceva fotoaparata tako što bi mu stavljao maske na lice kada su se zajedno pojavljivali u javnosti, a nakon što je pjevač preminuo, Bigi se potpuno povukao iz javnosti.

Nitko nije ni znao kako izgleda dok ga prije nekoliko godina paparazzi nisu ulovili u Calabasasu u Kaliforniji, a doznalo se i da je tamo prošle godine, nakon što je postao punoljetan, kupio vilu vrijednu 2,6 milijuna dolara.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Nives Celzijus, rijetko je pokazuje, a sada je iznenadila zajedničkim fotkama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene