nekadašnja TV zvijezda

Supruga naše rukometne legende nestala je iz javnosti otkako je promijenila karijeru, no sada se imala čime pohvaliti!

Belma Džomba Belma Džomba Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Belma Džomba Belma Džomba Belma Džomba Belma Džomba Belma i Mirza Džomba - 2 Belma i Mirza Džomba - 3 Mirza i Belma Džomba - 6 Mirza i Belma Džomba - 5 Belma Džomba - 1 Belma Džomba - 2 +9 Belma Džomba - 3 Galerija

Belma Džomba istrčala je jedan od šest najvećih svjetskih maratona, u Tokiju u Japanu.

Nekadašnja TV voditeljica i supruga bivšeg rukometnog reprezentativca Belma Džomba sudjelovala je na maratonu u Tokiju i odradila 42 kilometra.

Iako je cijeli život u sportu, Belma se u trčanje zaljubila prije šest godina, a za jedan od šest najvećih svjetskih maratona pripremala se četiri mjeseca.

Pogledaji ovo Mirza i Belma Džomba - 2 Celebrity Ova prelijepa žena nekad je vladala našim medijskim prostorom, no nakon udaje za našeg proslavljenog rukometaša povukla se iz medija

"Bilo je predivno, zaista očaravajuće. Imala sam osjećaj da sam u nekoj rijeci i plutam nizvodno bez upotrebe snage mišića. Od prvog do zadnjeg trenutka, nošena publikom, ostalim trkačima, nisam ni primijetila da sam odradila tih famoznih 42 kilometra i zaradila svoju prvu maratonsku medalju. I to medalju jednog od šest najvažnijih maratona", rekla je Belma za Gloriju te je istaknula i kako joj je u planu osvojiti medalje sa svih šest World Major maratona koji uključuju Boston, Chicago, New York, London i Berlin.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belma Džomba (@dzombabelma)

U Japan je otputovala sa suprugom Mirzom Džombom i njihovim dvjema kćerima Unom i Adom.

Otkako je okončala televizijsku karijeru, Belma se povukla i iz javnosti i danas radi kao direktorica Turističke zajednice Općine Kostrena.

Pogledaji ovo Mirza i Belma Džomba Celebrity Rijetko pojavljivanje Mirze i Belme Džombe, otkako je ona promijenila karijeru, potpuno su se povukli iz javnosti

Inače, Belma i Mirza upoznali su se 2009. i vjenčali godinu dana kasnije. Bivši rukometaš prije je ljubio voditeljicu Nevenu Rendeli, s kojom je Belma danas bliska prijateljica te čak imaju i zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nevena Rendeli (@nevenarendeli)

Mirza i Nevena bili su u vezi pet godina, a prekinuli su 2005.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid i Bradley Cooper Gigi Hadid i Bradley Cooper Gigi Hadid i Bradley Cooper Bradley Cooper i mama Gloria Campano +24 Bradley Cooper i mama Gloria Campano Celebrity Jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera šokirao je priznanjem o tome što prakticira kod kuće dok mu je kći prisutna!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Film Vlak u snijegu Film Vlak u snijegu Film Vlak u snijegu Željko Malčić, Slavko Štimac, Gordana Inkert +24 Slavko Štimac, Gordana Inkert, Željko Malčić Nekad i sad Sjećate se Ljubana, Drage i Pere iz filma Vlak u snijegu? Evo čime se danas bave i kako izgledaju, samo jedno od njih još glumi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene