u rijetkom javnom izlasku

Ova prelijepa žena nekad je vladala našim medijskim prostorom, no nakon udaje za našeg proslavljenog rukometaša povukla se iz medija

Mirza i Belma Džomba - 2 Mirza i Belma Džomba - 2 Damjan Tadic/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Belma i Mirza Džomba - 2 Belma i Mirza Džomba - 3 Mirza i Belma Džomba Belma Džomba - 1 Belma Džomba - 2 Belma Džomba - 3 Belma Džomba - 4 Mirza i Belma Džomba - 3 Mirza i Belma Džomba - 4 Mirza i Belma Džomba - 5 +4 Mirza i Belma Džomba - 6 Galerija

Mirza i Belma Džomba pojavili su se na prvoj svečanoj dodjeli nagrada najboljim poduzetnicima Primorsko-goranske županije "Bilanca uspjeha".

Naš proslavljeni rukometaš Mirza Džomba i njegova supruga Belma posljednjih nekoliko godina sve manje se pojavljuju u javnosti. 

Sada su prisustvovali u Opatiji na svečanoj dodjeli nagrada najboljim poduzetnicima, a za taj događaj nosili su elegantan outfit.

Mirza je nosio sivo karirano odijelo, a ispod njega bijelu košulju. Cijelu kombinaciju ukrasio je smeđim kožnim cipelama. 

Belma je zabistala u dugoj puder rozoj haljini s volanima po sebi, a uz nju je kombinirala bež torbu i bež cipele.

Oboje su pozirali nasmiješeni i zagrljeni pred fotografima, a to možete vidjeti i u našoj galeriji.

Zadnji puta par je viđen u ožujku ove godine na promociji projekta Atraktivna Hrvatska u Kosterni gdje je Belma direktorica Turističke zajednice.

Podsjetimo, Mirza i Belma upoznali su se 2009. i vjenčali su se godinu dana kasnije. Zajedno imaju dvije kćeri, Unu i Adu.

Zanimljivo je da je on prije Belme ljubio bivšu voditeljicu Nevenu Rendeli, s kojom je Belma danas bliska prijateljica te čak imaju i zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmina Ranilović Jasmina Ranilović - 1 Vanna Vrdoljak - 2 Vanna Vrdoljak - 3 +25 Vanna - 1 Zanimljivosti Mnogi ne znaju da naša Vanna ima sestru koja je također jako uspješna, ali na drugom području, evo tko je ona i čime se bavi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 3 Bojana Gregorić Vejzović - 3 +25 Bojana Gregorić Vejzović - 4 Zanimljivosti Bojana Gregorić nakon 15 godina najavila veliki preokret u svom životu: "Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, no vrijeme je..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene