nekima se sviđa, nekima ne

Tetovaže joj prekrivaju svaki dio tijela, iznenadit ćete se kad vidite kako je izgledala prije ovih ukrasa!

Becky Holt - 14 Becky Holt - 14 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Becky Holt - 2 Becky Holt - 7 Becky Holt - 8 Becky Holt - 11 Becky Holt - 4 Becky Holt - 1 Becky Holt - 12 Becky Holt - 13 Becky Holt - 2 Becky Holt - 3 +16 Becky Holt - 5 Galerija

Becky Holt prati nadimak najtetoviranije žene u Britaniji.

Za Becky Holt kažu da je najtetoviranija žena u Britaniji, a njezine najnovije fotografije to i dokazuju.

36-godišnjakinja iz Cheshirea potrošila je oko 35 tisuća funti na svoje tetovaže, a njezino tijelo prekriveno je na doslovno svakom centimetru.

Paparazzi su je uhvatili u šetnji u bijelom topiću i maskirnim kratkim hlačicama, a svi koji su je sreli nisu mogli sakriti poglede.

Jedini dio sebe koji nije tetovirala je nos, dio oko nosa te usne i dlanovi, dok je sve ostalo prekriveno tintom.

Kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Becky je ranije priznala da je zbog tetoviranja smatraju članicom bande. Prethodno je za The Sun govorila o osudama i negativnostima koje dobiva, a otkrila je i da zbog tetovaža ne smije ući na neka javna mjesta.

''Nedavno sam bila u Turskoj i moja prijateljica i ja smo prošetale do bara. Obje imamo tetovaže na licu i mjesto je bilo prazno, ali je zaštitar rekao da je puno i da ne možemo ući'', rekla je tada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uk Top Tattoo Artists (@uktta)

Na Instagramu je prati 150 tisuća pratitelja i ljubitelja tetovaža, a u oskudnim kupaćim kostimima voli pokazati baš svaki dio tijela prekriven tim ukrasima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Holt (@becky_holt__)

Prije tetovaža Becky je izgledala potpuno drukčije, a osim što nije imala iscrtano tijelo, nosila je i kratku kosu te je bila znatno mršavija. Kako je izgledala, pogledajte OVDJE.

Inače, Holt je u sretnoj vezi s Benom Masonom, a zajedno imaju i dijete, kćerkicu Auroru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Holt (@becky_holt__)

Pogledaji ovo Diletta Leotta Celebrity Najljepšu sportsku novinarku zasjenio novopečeni suprug, svi su pogledi bili upereni u njegov torzo!

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Majin Bloom pozirao s našim Vatrenim, ekipa se šali na račun detalja po kojem sliče: "Kao da mu je tata!"

Pogledaji ovo Kate Hudson - 8 Celebrity Nove fotke slavne glumice potaknule šuškanja o četvrtoj prinovi, svo troje djece ima s različitim partnerima

Pogledaji ovo Tatjana Jurić Celebrity Naša radijska voditeljica iznenadila je fotkom u badiću, za nju vrijeme doista kao da je stalo: ''Kakva ljepota!''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger - 8 Nicole Scherzinger - 6 Nicole Scherzinger - 3 Nicole Scherzinger - 4 +28 Nicole Scherzinger - 2 Celebrity Zovu je boginjom ljepote, a njezine godine zbilja je teško povezati s ovim najnovijim fotografijama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 22 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 3 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 5 +25 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 4 Nekad i sad Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala i zvučala sa samo 15 godina, tada je nastupala i pod umjetničkim imenom!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene