Isplivala snimka

Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala i zvučala sa samo 15 godina, tada je nastupala i pod umjetničkim imenom!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Ivan Peric/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 22 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 3 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 5 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 4 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović i tata Nedeljko Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 11 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović +19 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 2 Galerija

Osvanula je snimka 15-godišnje Aleksandre Prijović, na kojoj pjeva jednu od svojih prvih pjesama.

Pjevačica Aleksandra Prijović (28) danas je jedan od najvećih regionalnih zvijezda, a glazbeni karijeru počela je graditi još kao tinejdžerica.

Već s 13 godina snimila je pjesme "Majko" i "Boli svaka tvoja reč", a društvenim mrežama kruže snimke na kojima 15-godišnja Aleksandra izvodi jednu od njih. Tada je nastupala i pod umjetničkim imenom Any.

"Taj nadimak mi je dao Mića Nikolić, koji mi je tada i napravio dvije pjesme", ispričala je Prijović svojevremeno u emisiji "Amy G Show".

Aleksandra se proslavila nakon što je 2013. godine sudjelovala u showu "Zvezde Granda", u kojem je osvojila četvrto mjesto.

Od prosinca prošle godine održala je ukupno 17 rasprodanih koncerata diljem Hrvatske, uključujući pet rasprodanih Arena Zagreb i jednako toliko koncerata u dvorani Gradski vrt u Osijeku. Zatim je tri večeri za redom pjevala u Rijeci, a onda i u Varaždinu, da bi sve zaokružila spektakularnom noći pred Dalmatinkama i Dalmatincima u Zadru.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 2 Celebrity Prijović iznenadila objavama koje su otkrile njezinu drugu stranu, a svi pričaju o cifri koju je izdvojila za jedan modni komad!

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i tata Nedeljko Prijović - 2 Celebrity Evo kako izgleda otac Aleksandre Prijović, udaljili su se još dok je bila dijete, a poznato je u kakvim su odnosima danas

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 Celebrity Mama Aleksandre Prijović objavila njihovu zajedničku fotografiju, a svi su primijetili isto: "Prije bih rekla da ste…"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov i Domagoj Vida Bloom Tatarinov i Domagoj Vida Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +25 Maja Šuput - 2 Celebrity Majin Bloom pozirao s našim Vatrenim, ekipa se šali na račun detalja po kojem sliče: "Kao da mu je tata!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta i Loris Karius - 7 Diletta Leotta i Loris Karius - 5 Diletta Leotta i Loris Karius - 4 Diletta Leotta i Loris Karius - 8 +29 Diletta Leotta i Loris Karius - 9 Celebrity Najljepšu sportsku novinarku zasjenio novopečeni suprug, svi su pogledi bili upereni u njegov torzo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene