zapjevali skupa

Aleksandru Prijović na koncertu u Zadru iznenadio kolega: "Nisam znala da je on večeras došao!"

Koncert Aleksandre Prijović u Zadru Koncert Aleksandre Prijović u Zadru Aleksa Savulov 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 1 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 2 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 3 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 4 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 5 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 6 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 7 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 8 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 9 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 10 +21 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 11 Galerija

Aleksandra Prijović je na koncertu u Zadru imala dva gosta iznenađenja, a jedan je iznenadio i nju.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović održala je u petak navečer 40. po redu rasprodani koncert u sklopu turneje "Od istoka do zapada" i to u prepunoj dvorani Krešimir Ćosić u Zadru.

Koncert je to za kojeg su ulaznice planule tjednima unaprijed, a Aleksandra je još jednom dokazala status omiljene pjevačice. Redala je hitove "Za nas kasno je", "Testament", "Ja sam odlično", "Totalna anestezija" i niz drugih.

"Pjevam po prvi puta u Zadru, hvala od srca što ste večeras ovdje. Ovo je najljepši osjećaj na svijetu, kada radiš ono u čemu uživaš, a ljudi to vole. Hvala što pjevate sa mnom uglas i činite me najsretnijom na svijetu. Pamtit ću ovu turneju zauvijek i velika je stvar za mene da mi je ovo 40. koncert u regiji", izjavila je Aleksandra.

Prijović je od prosinca prošle godine pa do danas održala ukupno 17 rasprodanih koncerata diljem Hrvatske, uključujući pet rasprodanih Arena Zagreb i jednako toliko koncerata u dvorani Gradski vrt u Osijeku. Zatim je tri večeri za redom pjevala u Rijeci, a onda i u Varaždinu, da bi sve zaokružila spektakularnom noći pred Dalmatinkama i Dalmatincima u Zadru.

"Gledala sam ranije legende poput Lepe Brene i Zdravka Ćolića koji su nizali uspjehe i ovo što sam ja napravila je neusporedivo s onime što su oni sve ostvarili, ali ja zaista i dalje imam osjećaj da sanjam sve ovo, hvala vam za sve", emotivno je bila Aleksandra.

Atmosferu je dodatno užarila kad je na pozornicu izvela gosta iznenađenja, popularnog repera Nuccija. Zajedno su otpjevali njegov hit "Đerdan".

"Kad sam prvi put upoznao Aleksandru osjećao sam se kao da ju znam 10 godina. Prvi doživljaj nije bio pogrešan. Ona je najbolja i nije čudo što joj se sve ovo događa", izjavio je Nucci.

"Radujem se svakom tvom uspjehu i uvijek volim reći da mi je drago kad se moje kolege odazovu da mi budu gosti. Nije ti bio kratak put do Zadra i hvala od srca što si tu", rekla je Aleksandra dragom joj kolegi.

A onda je uslijedilo i iznenađenje za samu Aleksandru. Spontano je na pozornicu izašao njezin dragi prijatelj i kolega Aleksandar Cvetković, frontmen Tropico benda, s kojim je otpjevala njihovu pjesmu "Zauvek tvoj".

"Nisam znala da je Sale večeras došao na koncert. Hvala ti puno što si s nama. Ugodno si me iznenadio i sretna sam što si mi prijatelj", poručila je Aleksandra.

Zadrankama i Zadranima je Prijović izvela i uspješnicu od Lepe Brene "Hajde da se volimo", a legendarnoj glazbenici je poslala pozdrave iz Dalmacije.

"Jednom prilikom sam joj rekla da sam sretna što živim u njezinom vremenu. Drago mi je što će u Zagrebu napraviti koncerte na kojima ću rado prisustvovati, a vjerujem da će i ostatku regije pokazati spektakl kakvog samo ona zna napraviti", kazala je Aleksandra.

Na pozornici su joj se pridružili i najvjerniji fanovi koji su je pratili po turneji diljem Hrvatske. Nakon trosatnog spektakla s vrhunskom produkcijom i plesačima, Aleksandra Prijović se zahvalila neumornim obožavateljima koji su s njom pjevali uglas, od početka do kraja koncerta i oprostila riječima: "Hvala Zadar, vidimo se nekom drugom prilikom."

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i tata Nedeljko Prijović - 2 Celebrity Evo kako izgleda otac Aleksandre Prijović, udaljili su se još dok je bila dijete, a poznato je u kakvim su odnosima danas

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 Celebrity Mama Aleksandre Prijović objavila njihovu zajedničku fotografiju, a svi su primijetili isto: "Prije bih rekla da ste…"

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Celebrity Prija objavila fotografije s obiteljskog odmora, po jednom detalju dalo bi se zaključiti da pazi na svaki detalj i kad ne radi

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bugarska kraljevska obitelj - 2 Bugarska kraljevska obitelj - 1 Bugarska princeza Kalina - 9 Bugarska princeza Kalina - 7 +10 Bugarska princeza Kalina - 6 Celebrity Nove fotografije bugarske princeze šokirale svijet, očito je u što je bilo teško ne gledati

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 1 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 3 +25 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 4 Celebrity Obrat u razvodu Elle Dvornik i Charlesa Pearcea: Britanac dobio što je tražio, no ima i jedna zamka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene