dovela i gosta

Aleksandra Prijović u Zadru održala 40. koncert na turneji, pogledajte atmosferu iz rasprodane dvorane Krešimira Ćosića

Koncert Aleksandre Prijović u Zadru Koncert Aleksandre Prijović u Zadru Jure Miskovic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 1 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 2 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 3 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 4 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 5 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 6 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 7 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 8 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 9 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 10 +19 Koncert Aleksandre Prijović u Zadru - 11 Galerija

Aleksandra Prijović napunila je dvoranu Krešimira Ćosića do posljednjeg mjesta, a publika u Zadru uglas je s njom pjevala sve hitove.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović održala je koncert u rasprodanoj dvoranu Krešimira Ćosića u Zadru, poznatoj kao Višnjik.

"Hvala vam na divnoj dobrodošlici. Mislim da večeras prvi put pjevam u Zadru. Moram vam reći da je ovo 40. koncert ove turneje. Hvala vam što ste došli i vjerujem da ćemo, za prvi put, napraviti najbolju žurku", poručila je Prijović Zadranima koji su je dočekali s oduševljenjem i uglas su pjevali njezine pjesme.

Koncert je otvorila hitom "Za nas kasno je", a zatim nizala pjesme "Testament", "Ja sam odlično", "Totalna anestezija", "Kuća strave" i druge.

Gost na koncertu bio joj je reper Nucci.

Fotografije s koncerta Aleksandre Prijović u Zadru pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 1 Celebrity Nikad emotivnija Aleksandra Prijović rasplakala se pred slovenskom publikom: "Ne mogu ja to iskontrolirati..."

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 2 Celebrity Prija u Varaždinu spontano zapjevala s majkom, a obožavatelje je još počastila s tri gosta: "Čovječe, pa gdje god izađeš nastane ludilo..."

  Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 3 Celebrity Zadnja gošća kod Prije u Rijeci izazvala pravu ludnicu: ''Ja sam imala 18 kad je izašla ova tvoja pjesma...''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bugarska kraljevska obitelj - 2 Bugarska kraljevska obitelj - 1 Bugarska princeza Kalina - 9 Bugarska princeza Kalina - 7 +10 Bugarska princeza Kalina - 6 Celebrity Nove fotografije bugarske princeze šokirale svijet, očito je u što je bilo teško ne gledati

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 1 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 3 +25 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 4 Celebrity Obrat u razvodu Elle Dvornik i Charlesa Pearcea: Britanac dobio što je tražio, no ima i jedna zamka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene