morat će plaćati

Obrat u razvodu Elle Dvornik i Charlesa Pearcea: Britanac dobio što je tražio, no ima i jedna zamka

Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Miranda Cikotic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 1 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 3 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 4 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 5 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 6 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 7 Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +19 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik i Charles Pearce u procesu su razvoda, a sada su se doznali novi detalji sa suda.

Influencerica Ella Dvornik i Britanac Charles Pearce u kolovozu 2023. godine otkrili su da se razvode, nakon višemjesečnih šuškanja.

Par se zadnjih mjeseci susreće u pratnji odvjetnika na Općinskom sudu u Puli zbog brakorazvodne parnice, a suđenje je zatvoreno za javnost. No, u srpnju 2023. se doznalo da je Charles tužio Ellu zbog udjela u kući u Balama, koji mu je, izgleda, i pripao.

Britanski poduzetnik, punog imena Patrick Charles Peerless Pearce, dobio je presudom polovicu kuće, a na kući je i hipoteka za kredit od 252.000 eura pa je Britanac presudom dobio i pola kredita za otplaćivanje. Kao suvlasnik upisao se sredinom svibnja, piše 24 sata.

Charles i Ella s kćerima su se u Bale preselili 2021. godine, a Ella je tada bila upisana kao jedina vlasnica.

''Kad sam se selila, mislila sam se što sam napravila i kako ću ja sad u tako malom mjestu, a onda sam skužila da smo Charles i ja stalno kod kuće, da nam je sve blizu, radimo od kuće, imamo onaj mali skuter. S njim idem na poštu, u dućan, nema gužve, nema redova, nema čekanja i toliko sam smirenija'', izjavila je Ella prije tri godine za IN magazin.

Par je zajedno proveo deset godina, od čega četiri u braku. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a zajedno su dobili dvije kćeri, Balie i Lumi.

Pogledaji ovo Charles Pearce - 3 Celebrity Charles Pearce iznenadio objavom o razvodu od Elle Dvornik: ''Ja nisam bio taj koji je varao''

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ella i Charles nakon novog brakorazvodnog ročišta objavili zanimljive poruke na društvenim mrežama, čini se da se sve neće tako lako riješiti?

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik pokazala što je nosila ispod haljine kojom je zagolicala maštu: "Evo da vam otkrijem tajnu…"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bugarska kraljevska obitelj - 2 Bugarska kraljevska obitelj - 1 Bugarska princeza Kalina - 9 Bugarska princeza Kalina - 7 +10 Bugarska princeza Kalina - 6 Celebrity Nove fotografije bugarske princeze šokirale svijet, očito je u što je bilo teško ne gledati

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević +25 Lana Jurčević - 8 Celebrity Lana Jurčević prošetala se s kćeri, a svi pričaju o seksi outfitu koji je odabrala za izlazak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene