počastila se!

Prijović iznenadila objavama koje su otkrile njezinu drugu stranu, a svi pričaju o cifri koju je izdvojila za jedan modni komad!

Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 2 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 3 +19 Aleksandra Prijović - 2 Galerija

Pjevačica Aleksandra Prijović javila se na Instagramu s fotografijama koje ne vidimo često od nje, a svu pozornost ukrale su njezine tenisice.

Tijekom naporne turneje koju odrađuje diljem regije Aleksandra Prijović poželjela je i malo odmoriti te se tako uputila u turistički obilazak jednog mjesta.

Pjevačicu je pozirala na stepenicama u izdanju u kojem je nemamo priliku često vidjeti, trapericama i pletenoj duksi, a nosila je i tenisice.

Upravo one izazvale su najviše pozornosti, a za njima su trenutačno lude žene diljem regije.

U pitanju je Brunello Cucinelli, luksuzni talijanski brend koji je sinonim za profinjeni dizajn i udobnost, a model koji nosi Aleksandra je u bež boji sa debljim bijelim đonom. Puna cijena ovih tenisica je 1950 eura, a na sniženju na jednoj stranici sada koštaju 887 eura.

Prije petnaestak dana Aleksandra se pohvalila fotografijama s odmora u dalekom Dubaiju, a tamo je povela cijelu obitelj te pozirala sa suprugom Filipom Živojinovićem i majkom Borkom Mihajlović.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i tata Nedeljko Prijović - 2 Celebrity Evo kako izgleda otac Aleksandre Prijović, udaljili su se još dok je bila dijete, a poznato je u kakvim su odnosima danas

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Clubzone Aleksandra Prijović rasprodala koncert u Zadru: ''Vidimo se uskoro, jedva čekam''

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 1 Celebrity Nikad emotivnija Aleksandra Prijović rasplakala se pred slovenskom publikom: "Ne mogu ja to iskontrolirati..."

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Koliko Prijović izdvaja za skupocjeni nakit na turneji? Samo od cifre narukvice na njezinoj ruci vam se može zavrtjeti u glavi!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Penny Lancaster Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 1 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 2 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 3 +28 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 1 Celebrity Supruga slavnog glazbenika javila se iz Dubrovnika, na Instagramu je podijelila što ju je to oduševilo u Lijepoj Našoj!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković s najmlađim sinom - 7 Andrej Plenković s najmlađim sinom - 8 Andrej Plenković s najmlađim sinom - 6 Andrej Plenković s najmlađim sinom - 5 +25 Andrej Plenković s najmlađim sinom - 2 Celebrity Potez sina Andreja Plenkovića natjerao je premijera na hitru akciju, pogledajte preslatke prizore koji su sve nasmijali!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene