Njegova treća žena

Supruga slavnog glazbenika javila se iz Dubrovnika, na Instagramu je podijelila što ju je to oduševilo u Lijepoj Našoj!

Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 4 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 4 Tonci Plazibat / CROPIX 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Penny Lancaster Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 1 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 2 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 3 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 1 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 2 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 3 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 4 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 5 Rod Stewart u Dubrovniku - 2 +22 Rod Stewart u Dubrovniku - 3 Galerija

Iz predivnog Dubrovnika javila se i supruga Roda Stewarta, evo koji ju je to pogled na naš grad oduševio.

Supruga Roda Stewarta Penny Lancaster oglasila se iz Dubrovnika uoči vjenčanja njegova sina Liama i Hrvatice Nicole Artukovich.

"Kakav pogled", napisala je uz pogled na Dubrovnik.

Slavni par uhvaćen je i jučer prije velikog prijama gostiju, a fotografirali su se s pogledom na more i čašom vina u rukama.

Bivša britanska manekenka Penny Lancaster i Rod Stewart u braku su od 2007. godine, a zajedno imaju sinove Alaistaira i Aidena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penny Lancaster (@penny.lancaster)

Glazbenik ukupno ima osmero djece, a u braku je bio tri puta. U Dubrovniku se ženi njegov sin Liam, kojeg je dobio s bivšom suprugom Rachel Hunter. U braku su bili od 1990. do 2006. iako su se razišli još 1999., a osim Liama, imaju i kćer Renee, koja je također stigla na bratovo vjenčanje.

Pogledaji ovo Rod Stewart u Dubrovniku - 3 Celebrity Svjetski poznati pjevač terasom luksuzne vile u Dubrovniku opušteno se šetao u kupaćima, ovako se priprema za dan za pamćenje!

Pogledaji ovo Eden McAllister s dečkom - 2 Celebrity Na vjenčanje godine u Hrvatsku stigla je i bivša Miss Velike Britanije, partner joj je poznato ime u svijetu sporta!

Pogledaji ovo Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 7 Celebrity Svjetska elita stigla je u Dubrovnik: Mladenci razmjenjuju strastvene poljupce, sin kultnog glazbenika ne odvaja se od buduće supruge!

Pogledaji ovo Nicole Artukovich - 2 Zanimljivosti Ovaj vikend Dubrovnik postaje centar svijeta: Evo kako je predivna mladenka svom vjenčanju dodatno dala hrvatski potpis!

Pogledaji ovo Nicole Artukovich - 2 Celebrity Tko je Amerikanka hrvatskih korijena zbog koje svjetska elita stiže u Dubrovnik? Instagram joj je pun naših kockica!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna tetovira obožavateljicu - 7 Baby Lasagna tetovira obožavateljicu - 2 Baby Lasagna tetovira obožavateljicu - 1 Baby Lasagna tetovira obožavateljicu - 5 +27 Baby Lasagna tetovira obožavateljicu - 3 Celebrity Lasagna se pohvalio ludom idejom jedne obožavateljice, evo što ga je tražila: ''Možete li vjerovati!?''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković s najmlađim sinom - 7 Andrej Plenković s najmlađim sinom - 8 Andrej Plenković s najmlađim sinom - 6 Andrej Plenković s najmlađim sinom - 5 +25 Andrej Plenković s najmlađim sinom - 2 Celebrity Potez sina Andreja Plenkovića natjerao je premijera na hitru akciju, pogledajte preslatke prizore koji su sve nasmijali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene