ponosna na korijene

Tko je Amerikanka hrvatskih korijena zbog koje svjetska elita stiže u Dubrovnik? Instagram joj je pun naših kockica!

Nicole Artukovich - 2 Nicole Artukovich - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Artukovich - 15 Nicole Artukovich - 16 Nicole Artukovich - 8 Nicole Artukovich - 5 Nicole Artukovich - 7 Nicole Artukovich - 6 Nicole Artukovich - 9 Nicole Artukovich - 14 Nicole Artukovich - 10 Nicole Artukovich - 12 +21 Nicole Artukovich - 13 Galerija

Ovog vikenda u Hrvatskoj će se održati vjenčanje godine, a mladenka je ljepotica koja korijene vuče iz Konavala, evo o kome se radi.

Domaći mediji ovih dana raspisali su se o vjenčanju godine koje će se dogoditi ovog vikenda u Dubrovniku.

Naime, pred oltar će stati američki hokejaš Liam Stewart i njegova zaručnica Nicole Artukovich, Amerikanka konavoskih i hercegovačkih korijena.

Liam je sin slavnog glazbenika Roda Stewarta, zbog čega je ovo vjenčanje i dobilo toliko pozornosti, a prvi gosti već su počeli stizati.

A evo i tko je mladenka.

Nicole Artukovich rodom je iz Dubrovačko-neretvanske županije, točnije Konavala, odakle su, otkrila je ranije, njezini baka i djed pobjegli u Ameriku.

''Moj je djed pobjegao od komunističkog režima 1953. na brodu s bakom i dvojicom najboljih prijatelja. Tražio je Talijane da brod vrate u njegovo selo kako bi njegova obitelj mogla i dalje ribariti. Naši rođaci još ga uvijek koriste'', napisala je ranije na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Artukovich (@nicoleartukovich)

Koliko je ponosna na svoje korijene, Nicole ne skriva, a na njezinu profilu mogu se pronaći brojne fotografije na kojima nosi najpoznatije hrvatsko obilježje – crveno-bijele kockice.

Nicole ima i tetovažu grba s prvim bijelim poljem, a u Hrvatskoj je kupila i vjenčanicu s potpisom Aleksandre Dojčinović za svoje vjenčanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Artukovich (@nicoleartukovich)

Sudeći po njezinu profilu, Nicole govori hrvatski pa je nekim svojim fotografijama dala i opise koji su Hrvatima razumljivi.

Vjerno prati i našu nogometnu reprezentaciju, a jednom je podijelila fotografiju s našim nogometašem Domagojem Vidom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Artukovich (@nicoleartukovich)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Artukovich (@nicoleartukovich)

Dubrovački dnevnik piše da će Nicole i Liam prirediti zabavu dobrodošlice u Vrtu palmi, terasi luksuznog hotela, s pogledom na Dubrovnik. Upravo u Vrtu palmi party dobrodošlice za svoje uzvanike priredili su Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car prije dvije godine.

Par će vjenčati pater Mirko Nikolić, a nakon što odrade crkveni obred, mladenci i uzvanici popet će se na tvrđavu Lovrijenac, gdje je do dva sata u noći planirana zabava.

Nicole i Liam u vezi su trinaest godina, a upoznali su se još u srednjoj školi u Kaliforniji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 5 +26 Jelena Karleuša - 4 Celebrity Svi su primijetili veliku promjenu na Karleuši, ovoga puta malo je okrenula ploču!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 4 +26 Neda Ukraden sa kćeri - 2 Celebrity Znate li koji će rođendan Neda Ukraden proslaviti ove godine? Svima je to teško povjerovati na temelju ovih fotki!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene