Dali jasne upute gostima!

Odbrojava se sitno do vjenčanja godine u Dubrovniku, evo što je svjetski slavni par poželio za svadbene poklone!

Rod Stewart, Liam Stewart i Nicole Artukovich - 1 Rod Stewart, Liam Stewart i Nicole Artukovich - 1 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Rod Stewart, Liam Stewart i Nicole Artukovich - 5 Rod Stewart, Liam Stewart i Nicole Artukovich - 4 Rod Stewart, Liam Stewart i Nicole Artukovich - 3 Rod Stewart, Liam Stewart i Nicole Artukovich - 2 Rod Stewart, Liam Stewart Rod Stewart, Liam Stewart Tonči i Vjekoslava Huljić i Rod Stewart - 2 Liam Stewart i Nicole Artukovich - 13 Liam Stewart i Nicole Artukovich - 12 Liam Stewart i Nicole Artukovich - 11 +15 Liam Stewart i Nicole Artukovich - 10 Galerija

Sin Roda Stewarta Liam i njegova odabranica Nicole Artukovich jasno su dali do znanja kakve poklone žele za vjenčanje koje mnogi već nazivaju svadbom godine.

Još je nekoliko dana ostalo do vjenčanja godine u Dubrovniku o kojem se govori u posljednje vrijeme.

Pred oltar će stati američki hokejaš Liam Stewart i njegova zaručnica Nicole Artukovich, Amerikanka konavoskih i hercegovačkih korijena.

Liam je sin slavnog glazbenika Roda Stewarta i njegove bivše supruge, novozelandskog modela, voditeljice i glumice Rachel Hunter.

Njih su dvoje u vezi već 13 godina, još od srednje škole, a njihov sin Louie Mark Roderick Stewart nedavno je proslavio prvi rođendan, i to u Dubrovniku, gdje se par od sredine svibnja priprema za vjenčanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Artukovich (@nicoleartukovich)

Na vjenčanju se očekuju i mnoga poznata imena iz svijeta sporta i showbiza, a s odabirom poklona ne moraju se previše mučiti jer su im mladenci olakšali.

Liam i Nicole otvorili su profil na besplatnom online servisu Zola koji se bavi svim aspektima vjenčanja, a ima i popis darova koje mladenci žele - od novčanih priloga za medeni mjesec do kućanskih aparata, raznih uporabnih predmeta i ukrasa za dom.

Cijene im se kreću od četrdesetak do 600 dolara, a evo i što će dobiti.

Mnogi su pokloni, od posuđa i pribora za jelo, do kofera i posteljine od organski uzgojenog pamuka već rezervirani, a čini se da će par dobiti tradicionalnije poklone nego što se mladencima većinom daruje danas.

Kako pišu domaći mediji, par će vjenčati pater Mirko Nikolić u Crkvi svetoga Ignacija na Jezuitima. Svadba će biti na Lovrijencu, no nema nikakvih vijesti tko će zabavljati goste i hoće li mladoženjin slavni otac zapjevati, kao ni detalja o tome što će se jesti na vjenčanju.

No poznato je da je Nicole svoju vjenčanicu pronašla također u Hrvatskoj, i to u salonu Le Concept by Alex naše priznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Stewart (@discostew94)

Pogledaji ovo Tonči i Vjekoslava Huljić i Rod Stewart - 3 Celebrity Tonči Huljić upoznao je svjetsku glazbenu legendu, pa sve nasmijao komentarom uz fotke: ''Nekad idol, a danas obojica djedice''

Pogledaji ovo Rod Stewart Zanimljivosti Teški dani za legendarnog glazbenika: 11-godišnji sin htio ga je impresionirati, pa je hitno hospitaliziran!

Pogledaji ovo Rod Stewart (Foto: Getty Images) Celebrity Njegova kći je sedam godina starija od supruge, u koju je i danas zaljubljen do ušiju, razlika od 26 godina ne znači im baš ništa

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 6 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 +26 Severina - 5 Celebrity Pogledajte zašto se Seve rasplakala na koncertu u Crnoj Gori: ''Vi to najbolje znate...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 3 Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 1 Enis Bešlagić i Zlatko Dalić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 5 +26 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna od Enisa Bešlagića primio važno priznanje koje ga je dirnulo: ''Dobiti ovo od čovjeka koji je uljepšao moje djetinjstvo...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene