Jedan od najvećih

Tonči Huljić upoznao je svjetsku glazbenu legendu, pa sve nasmijao komentarom uz fotke: ''Nekad idol, a danas obojica djedice''

Tonči i Vjekoslava Huljić i Rod Stewart - 3 Tonči i Vjekoslava Huljić i Rod Stewart - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić i Rod Stewart - 2 Tonči i Vjekoslava Huljić i Rod Stewart - 4 Tonči i Vjekoslava Huljić i Rod Stewart - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 Rod Stewart, Liam Stewart Tonči Huljić Tonči i Vjekoslava Huljić Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić, 2016. godina Tonči Huljić i Baby Lasagna - 2 +19 Tonči Huljić i Baby Lasagna - 1 Galerija

Tonči Huljić i njegova supruga Vjekoslava upoznali su svjetski poznatog glazbenika Roda Stewarta, pogledajte njihove fotografije.

Legendarni britanski pjevač Rod Stewart u nedjelju je napravio pravi show u Areni Stožice u Ljubljani.

Poslije koncerta na red je došlo i fotografiranje s obožavateljima, a u backstageu ga je čekao i naš glazbenik Tonči Huljić. On se njihovim zajedničkim fotografijama pohvalio na Instagramu, a pridružila mu se i supruga Vjekoslava.

"Rod Stewart, jedan od mojih najvećih idola iz tinejdžerskih dana, a sad smo obojica... djedice", napisao je Huljić uz fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tonči Huljić (@toncihuljic_official)

No, nije tu bio samo Huljić. S legendarnim glazbenikom fotografirala se i Jelena Rozga, a njihovu fotografiju pogledajte OVDJE.

Podsjećamo, Rod za manje od dva tjedna ženi sina, a glamurozno vjenčanje održat će se u Dubrovniku.

Pogledaji ovo Hana Huljić Celebrity Hana Huljić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, pridružio joj se i dio obitelji, a evo tko je nedostajao!

Pogledaji ovo Tonči Huljić Celebrity Tonči Huljić rekao je što misli o Lasagninom nastupu, nedavno su suradnjom iznenadili javnost: ''Gledao sam sinoć...''

Pogledaji ovo Tonči Huljić i Petar Grašo Celebrity Evo kako je Tonči Huljić shvatio da se nešto događa između Hane i Graše: "Mislio sam da je nešto, da mora doktoru..."

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dannielynn Birkhead Dannielynn Birkhead Larry i Dannielynn Birkhead Anna Nicole Smith - 4 +16 Anna Nicole Smith - 6 Celebrity Tragična smrt njezine majke bila je tema svih svjetskih medija, a ona je danas izrasla u njezinu kopiju

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere sa sinom Homerom - 8 Richard Gere sa sinom Homerom - 7 Richard Gere sa sinom Homerom - 6 Richard Gere sa sinom Homerom - 5 +18 Richard Gere sa sinom Homerom - 4 Celebrity Tko je zgodni sin Richarda Gerea? Žene lude za njim, a osim izgledom može se pohvaliti i prestižnim obrazovanjem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene