kći legendarne zečice

Tragična smrt njezine majke bila je tema svih svjetskih medija, a ona je danas izrasla u njezinu kopiju

Dannielynn Birkhead Dannielynn Birkhead Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dannielynn Birkhead Dannielynn Birkhead Larry i Dannielynn Birkhead Anna Nicole Smith - 4 Anna Nicole Smith - 6 Anna Nicole Smith - 7 Larry i Dannielynn Birkhead Larry i Dannielynn Birkhead Larry i Dannielynn Birkhead Larry i Dannielynn Birkhead +10 Larry i Dannielynn Birkhead Galerija

Larry Birkhead pohvalio se novim fotografijama kćeri Dannielynn, koju je dobio s pokojnom Annom Nicole Smith.

Kći legendarne Playboyeve zečice i glumice Anne Nicole Smith, 17-godišnja Dannielynn Birkhead iz dana u dan sve više nalikuje na svoju pokojnu majku.

Njezin ponosni otac Larry Birkhead sada je na Instagramu objavio njihove fotografije s popularne konjske utrke Kentucky Derby, a za događaj koji zajedno posjećuju svake godine oboje su se i pomno dotjerali.

Larry je nosio odijelo, dok je Dannielynn bila pravi mamac za poglede u raskošnoj crvenoj haljini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larry Birkhead (@larryanddannielynn)

Anna je Dannielynn rodila 7. rujna 2006. godine, pet mjeseci prije svoje tragične smrti, a tri dana nakon poroda suočila se s velikom tragedijom. Naime, njezin sin Daniel Wayne Smith preminuo je u 21. godini u njezinoj bolničkoj sobi kad je s Bahama došao vidjeti tek rođenu polusestru. Na njegovu tijelu provedene su dvije obdukcije i utvrđeno je da je umro zbog smrtonosne kombinacije opijata.

Anna Nicole preminula je 8. veljače 2007. godine od posljedica predoziranja. Proslavila se 1993. godine kada se skinula za Playboy i postala zečica godine, nakon čega se ostvarila i kao glumica te je svojim južnjačkim šarmom osvojila i širu javnost, i tako stekla status američke ikone.

O Dannielynn se nakon utvrđivanja očinstva i borbe za skrbništvo s još trojicom muškaraca nastavio brinuti Larry, a nakon Annine smrti tražio je hitan DNK test kako bi bio siguran da je ona njegova kćer.

Jednom je prilikom za medije rekao kako je Dannielynn svjesna da joj je majka bila slavna i da javnost sada puno toga želi znati o njoj, ali da ona to zasad jako dobro prihvaća.

''Trudim se svojoj kćeri osigurati što normalniji život i lijepo djetinjstvo'', svojevremeno je izjavio Larry.

Pogledaji ovo Anna Nicole Smith i J. Howard Marshall Zanimljivosti Procurili dosad nepoznati detalji o fatalnoj plavuši i 89-godišnjem milijarderu: "Bila je shrvana onim što su mediji govorili o njoj"

Pogledaji ovo Anna Nicole Smith Celebrity Bolna sudbina raskošne plavuše: Život joj je obilježila tragedija s kojom se nikako nije mogla pomiriti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović tetovaža - 3 Haris Džinović tetovaža - 2 Haris Džinović tetovaža - 1 Haris Džinović i Melina +25 Slavlje u domu Harisa Džinovića Celebrity Izjava Harisa Džinovića postala je takav hit da je ljudi tetoviraju, ovo je legendarna rečenica koju sad već svi znaju!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere sa sinom Homerom - 8 Richard Gere sa sinom Homerom - 7 Richard Gere sa sinom Homerom - 6 Richard Gere sa sinom Homerom - 5 +18 Richard Gere sa sinom Homerom - 4 Celebrity Tko je zgodni sin Richarda Gerea? Žene lude za njim, a osim izgledom može se pohvaliti i prestižnim obrazovanjem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene