Činilo se da je sve savršeno

Bolna sudbina raskošne plavuše: Život joj je obilježila tragedija s kojom se nikako nije mogla pomiriti!

Anna Nicole Smith Anna Nicole Smith Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Nicole Smith - 1 Anna Nicole Smith - 2 Anna Nicole Smith - 3 Anna Nicole Smith - 4 Anna Nicole Smith - 5 Anna Nicole Smith - 6 Anna Nicole Smith - 7 Anna Nicole Smith - 8 Anna Nicole Smith - 9 Anna Nicole Smith - 1 +7 Anna Nicole Smith - 2 Galerija

Tragičan život Anne Nicole Smith nitko nikome ne bi poželio. Mlada je postala majka, a smrt sina pogodila ju je toliko da je zbog toga digla ruku na sebe.

Za svijet je Anna Nicole Smith bila glamurozna, raskošna plavokosa holivudska bomba.

Pogledaj i ovo showbuzz Skandalozna starleta Za 89-godišnjaka se udala kad je imala samo 26 godina, ubrzo je tragično preminula, njezina kći sad istražuje nepoznate detalje

Iako je na fotografijama paparazza sve izgledalo savršeno, njezin život poprimio je potpuno drugi smisao.

Vrlo mlada postala je majka. Dok je ona imala samo 17 godina, Anna i njezin prvi partner Billy Wayne Smith postali su roditelji sinčića Daniela.

Billy je bio kuhar u jednom restoranu, a Anna mu je bila pomoćnica nakon što su oboje napustili školu kad je ona imala svega 14 godina.

Kada je napunila 17, vjenčali su se, a potom i dobili dijete 1986. godine.

1993. godine Anna se zaposlila kao striptizeta u jednom klubu u Houstonu, a tamo je upoznala svog drugog supruga, tajkuna J. Howarda Marshalla. Te godine rastala se i od Billyja iako su mnogi govorili da su oni prekinuli i puno prije jer je na posao dolazila s bebom.

S obzirom na buran život svoje majke, Daniel je privlačio pažnju medija od najranijih dana, a tada se često pisalo o njemu kao problematičnom dječaku.

Daniel je vrlo teško podnio razvod roditelja, a nisu pomogle ni česte selidbe, kao ni drugi brak njegove majke s tajkunom.

Anna je potom dobila i svoj reality show ''Anna Nicole Show'', u kojem se pojavljivao i Daniel. Međutim, slava mu nije dobro sjela te se predao drogama i narkoticima.

2006. godine Anna je rodila drugo dijete, djevojčicu Dannielynn.
Kada je stigao na Bahame kako bi vidio svoju sestru, soba u kojoj se nalazilo dijete bila je kobna za njega.

Anna je pronašla sina kako mrtav leži pokraj kolijevke. Prvo je mislila da spava, a kad je svim silama pokušala probuditi ga, shvatila je da mu više nema spasa i u šoku pozvala liječnike. Oni su utvrdili da je preminuo od smrtonosne kombinacije antidepresiva i narkotika.

Smith se nije nikako mogla pomiriti sa smrću sina. Na sahrani nekoliko dana kasnije napravila je pravi incident te je u boli i tuzi otvorila sinov lijes i pokušala ući u njega.

Nakon njegove smrti redovno je koristila antidepresive i sedative te se borila s depresijom. Godinu dana kasnije Anna je odlučila okončati život i pronađena je mrtva u hotelskoj sobi na Floridi od kombinacije droga.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 3 +8 Martina Tomčić - 1 Celebrity Pogledajte fotografiju Martine Tomčić zbog koje su neki otišli korak dalje u komentiranju: ''Oprosti na psovki...''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Maite Perroni i Andres Tovar - 8 Maite Perroni i Andres Tovar - 10 Maite Perroni i Andres Tovar - 9 Maite Perroni i Andres Tovar - 7 +12 Maite Perroni i Andres Tovar - 6 Celebrity Glumica dobro poznata hrvatskoj javnosti udala se za muškarca zbog kojeg se našla usred skandala: ''Svi znaju njezine motive''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene