Što je bilo iza kulisa?

Procurili dosad nepoznati detalji o fatalnoj plavuši i 89-godišnjem milijarderu: "Bila je shrvana onim što su mediji govorili o njoj"

Anna Nicole Smith i J. Howard Marshall Anna Nicole Smith i J. Howard Marshall Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Nicole Smith i J. Howard Marshall - 1 Anna Nicole Smith i J. Howard Marshall - 2 Anna Nicole Smith - 8 Anna Nicole Smith - 4 Anna Nicole Smith - 3 Anna Nicole Smith - 2 Anna Nicole Smith - 5 Anna Nicole Smith - 5 Anna Nicole Smith - 1 Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) +11 Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Galerija

Dokumentarni film o životu Anne Nicole Smith otkriva nepoznate detalje o njoj, a sada je objavljen i njegov prvi trailer.

Trailer za novi dokumentarac o burnom životu pokojne Playboyeve zečice i glumice Anne Nicole Smith "Anna Nicole Smith: You Don't Know Me", otkriva dosad nepoznate trenutke iz njezina privatna života, uključujući i one iz braka s 89-godišnjim milijarderom J. Howardom Marshallom.

Pogledaj i ovo showbuzz Skandalozna starleta Za 89-godišnjaka se udala kad je imala samo 26 godina, ubrzo je tragično preminula, njezina kći sad istražuje nepoznate detalje

Fatalna Anne Nicole preminula je od slučajnog predoziranja lijekovima koje je dobila na recept sa samo 39 godina u veljači 2007., a njezin je život oduvijek sve intrigirao. Nikada nije skrivala želju za bogatstvom i ostvarivanjem svih svojih snova, što joj je djelomično ostvario i J. Howard.

"Ono što me se dojmilo je koliko su se voljeli", jedan je od komentara iz filma.

Anna Nicole upoznala je naftnog tajkuna Marshalla nastupajući u u striptiz klubu u Houstonu u listopadu 1991., dok je ona imala 24, a on 86 godina. Tada je započela njihova veza u kojoj ju je on navodno obasipao skupim darovima i nekoliko je puta zaprosio. Par se konačno vjenčao 27. lipnja 1994. što je dovelo do glasina da se Anna Nicole udala za njega samo zbog novca unatoč njezinom inzistiranju da ga voli i da joj godine nisu bile važne. Međutim, samo 13 mjeseci kasnije, Marshall je umro u dobi od 90 godina.

Anna Nicole je nakon toga bila uključena u vrlo ružnu sudsku bitku oko njegovog imanja jer joj je on usmeno obećao polovicu, a koje je u to vrijeme vrijedilo 1,6 milijardi dolara.

"Bio je jednostavno divan čovjek kojeg sam duboko voljela", izjavila je Anna na sudu što je i prikazano u filmu.

Ona se tada našla u središtu medijske pozornosti, što joj nije bilo nimalo lako niti drago.

"Bila je shrvana onim što su mediji govorili o njoj", otkrio je u filmu jedan od njezinih bliskih izvora.

U jednom trenutku čak je prikazana okružena novinarima i fotografima za koje je imala samo jednu rečenicu: "Bila sam draga prema vama, ljudi, a vi ste me zeznuli".

Dvominutni isječak trailera završava s nekoliko scena iz njezina javnog i privatnog života.

"Ono što vidite u javnosti je bomba, ali iza kulisa je druga priča. Biti s njom bilo je poput vožnje toboganom. Anna je znala kako obraditi publiku, ništa je nije moglo zaustaviti. To je ono što je košta", izjavio je jedan od komentatora u filmu.

Anna Nicole imala je samo 39 godina kada je umrla od slučajnog predoziranja prepisanim lijekovima 8. veljače 2007. godine u hotelskoj sobi u Hollywoodu na Floridi, a iza nje je ostala kći Dannielynn Birkhead, koja danas ima 16 godina. Njezin sin Daniel umro je u rujnu 2006. u dobi od 20 godina od slučajnog predoziranja drogom na Bahamima, samo tri dana nakon što je rođena njegova sestra Dannielynn.

Slavna plavuša proslavila kao Playboyeva zečica, a zatim je postala model za Guess, te je glumila u filmovima kao što su "Naked Gun 33" i "Skyscraper", kao i u vlastitoj reality seriji "The Anna Nicole Show".

Dokumentarni film "Anna Nicole Smith: You Don't Know Me", u režiji Ursule Macfarlane, trebao bi se početi prikazivati ​​na Netflixu od 16. svibnja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić Belošević Ecija Belošević - 1 Ecija Belošević - 2 Ecija Ivušić i Goran Belošević +25 Ecija Belošević - 5 Celebrity Ecija Ivušić u toplesu poručila da ne odustaje od ovakvih fotografija, a odmah je reagirao njezin suprug!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Denis Bižaca Zanimljivosti Preminuo poznati splitski glazbenik, Hrepa iz Daleke obale se oprostio od svog kolege: "Otišao je moj najbolji prijatelj''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene