Rijetko pojavljivanje

Iz dana u dan sve više nalikuje na svoju tragično preminulu majku, pojavila se njezina najnovija fotografija

Dannielynn Birkhead (Foto: Getty Images) Dannielynn Birkhead (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dannielynn Birkhead (Foto: Getty Images) Dannielynn Birkhead (Foto: Profimedia) Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) +0 Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Galerija

Dannielynn Birkhead sve više nalikuje na svoju pokojnu majku Annu Nicole Smith, koja je 2007. godine preminula od posljedica predoziranja.

Najnovije fotografije 14-godišnje Dannielynn Birkhead, poznate i kao kćeri Anne Nicole Smith i Larryja Birkheada, pokazuju koliko nalikuje na svoju preminulu majku. To primjećuje i sve više ljudi kada se pojavi u javnosti, što se zapravo događa u rijetkim prilikama.

Pogledaj i ovo Anna Nicole Smith i J. Howard Marshall Što je bilo iza kulisa? Procurili dosad nepoznati detalji o fatalnoj plavuši i 89-godišnjem milijarderu: "Bila je shrvana onim što su mediji govorili o njoj"

Jedna od njih su popularne konjske utrke Kentucky Derby, na koje već tradicionalno dolazi u pratnji oca, a gdje se ove godine pojavila u sasvim drugačijem izdanju nego prijašnjih godina. 

"Rekla je da želi odjenuti nešto sasvim drugačije od svega što je prije nosila. Pretpostavljam da to znači da joj više nećemo kupovati haljine za djevojčice. A počela je i kritizirati moju odjeću", napisao je Larry uz njihovu zajedničku fotografiju koju je objavio na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larry Birkhead (@larryanddannielynn)

Dannielynn i Larry nedavno su zajedno krenuli na putovanje u sklopu kojeg žele posjetiti mjesta koja su imala posebno značenja Anni Nicole Smith, a sve će se prikazati u posebnom TV specijalu.

Podsjetimo, Anna Nicole tragično je preminula 2007. godine od posljedica predoziranja. Proslavila se 1993. godine kada se skinula za Playboy i postala zečica godine, a ostala je upamćena kao jedno od najprepoznatljivijih američkih TV lica. Ušla je u glumačke vode i osvojila je javnost svojim južnjačkim šarmom i tako stekla status megapopularne američke ikone.

Anna je 7. rujna 2006. godine rodila Dannielynn, no tri dana kasnije suočila se s velikom tragedijom. Naime, njezin sin Daniel Wayne Smith preminuo je u 21. godini u njezinoj bolničkoj sobi tri dana nakon što je došao na Bahame vidjeti tek rođenu polusestru. Na njegovu tijelu provedene su dvije obdukcije i utvrđeno je da je umro zbog smrtonosne kombinacije opijata.

O Dannielynn se nakon utvrđivanja očinstva i borbe za skrbništvo s još trojicom muškaraca nastavio brinuti Larry, a nakon Annine smrti tražio je hitan DNK test kako bi bio siguran da je ona njegova kćer.

Jednom je prilikom za medije rekao kako je Dannielynn svjesna da joj je majka bila slavna i da javnost sada puno toga želi znati o njoj, ali da ona to zasad jako dobro prihvaća.

''Trudim se svojoj kćeri osigurati što normalniji život i lijepo djetinjstvo'', rekao je Larry.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) +15 Tara Reid (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene