Nije je dugo bilo

Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu

Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: AFP) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: AFP) +9 Tara Reid (Foto: Profimedia) Galerija

Tara Reid, zvijezda filma ''Američka pita'', snimljena je u javnosti nakon dugo vremena dok se zabavljala na plaži kako uživa u društvu prijatelja.

Tara Reid (45) proslavila se 1999. u "Američkoj piti" kao simpatična slatkica Vicky, a posljednjih godina šokira javnost svojom pretjeranom mršavošću, u kojoj ona ne vidi problem. 

Pogledaj i ovo showbuzz putevi im se razdvojili Bili su ludi jedno za drugim, no morali su snimati ljubavne scene s kolegama, a očito im nije bilo suđeno

Glumica je snimljena na plaži u Miamiju dok je uživala sa svojim prijateljima. Tara je u ružičastom bikiniju pokazala svoju vitku liniju koja je i dalje zabrinjavajuća. 

Reid je prošlog mjeseca otkrila da je u planu snimanje petog nastavka popularne franšize "Američka pita".

"Ne mogu vam reći kada se vraćamo na set jer zaista ne znam kada će to biti, moraju se okupiti svi glumci i uskladiti rasporedi", ispričala je za Entertainment Tonight. 

"Scenarij je gotov, samo ću to reći. To je jedan od najboljih dijelova franšize", dodala je Tara, koja je prošle godine priznala da sanja o osvajanju Oscara. Ipak, službeno nije najavljeno snimanje nastavka "Američke pite". 

Inače, Tarini glumački uspjesi završili su u sjeni njezine šokantne mršavosti i uništenim izgledom lica. Svojedobno je objasnila kako puno jede, no ima jako brz metabolizam. "Mojim prijateljima je to apsurdnije nego bilo kome drugome jer reći će vam da jedem puno i jednostavno imam jako brz metabolizam", rekla je Tara.

Dodala je kako jede normalno i smeta joj što ljudi zbog njezine vitke figure pretpostavljaju da ima problema s hranom. Ističe da je sretna sa svojim izgledom unatoč ružnim komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Reid (@tarareid)

Od atributa su Tari ostale samo grudi koje je sredila plastičnom operacijom i to je javno priznala. Prvi je zahvat bio loše izveden i kirurg joj je unakazio grudi. "Izgledalo je sve gore i gore. Nisam nikad mislila da ću jednom imati takve užasne bradavice", ispričala je. Uz to, odlučila se i na estetski zahvat trbuha koji nije ispao kako je očekivala. 

Navodno je operirala i lice te stavljala botoks, a izgled lica pogoršalo je i to što se borila protiv ovisnosti o alkoholu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus druga emisija TLZP - 2 Nives Celzijus druga emisija TLZP - 5 TLZP: Nives se rasplakala nakon nastupa Saše Lozara +0 Indira Levak i Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives objavila bombastičan video u badiću oko kojeg se vodi rasprava, ima i poruku za sve koji misle da je pogriješila veličinu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene