Opako seksi

Nives objavila bombastičan video u badiću oko kojeg se vodi rasprava, ima i poruku za sve koji misle da je pogriješila veličinu!

Nives Celzijus druga emisija TLZP - 2 Nives Celzijus druga emisija TLZP - 2 Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus druga emisija TLZP - 2 Nives Celzijus druga emisija TLZP - 5 TLZP: Nives se rasplakala nakon nastupa Saše Lozara +0 Indira Levak i Nives Celzijus - 1 Galerija

Nives Celzijus je odlučila na Instagramu objaviti video i objasnila zašto nosi jednodijelni badić pun proreza.

Nakon što je s obožavateljima na Instagramu podijelila fotografije u novom badiću neobičnog kroja, Nives Celziju sada je s njima odlučila podijeliti i video, što i nije čudo obzirom na to koliko je prva objava u tom izdanju izazvala reakcija.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Riječ je o zlatnom badiću za koji je otkrila da joj ga je kupila sestra, a sada je svima jasno dala do znanja zašto se odlučila za takav model, a storijima je objavila i fotografiju slavne manekenke Demi Rose u sličnom modelu i objasnila da nije pogriješila konfekcijski broj svima koji su to pomislili. 

"Kažu da žene u mojim godinama treba da nose jednodijelne kupaće kostime, pa eto, poslušah", napisala je Nives uz video i pjesmu Jasona Derule "Too Hot" koje je podijelila na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Niveska, hoćeš li mi biti žena", "E da mi takav poštar raznosi poštu", "Baš si pravi mali vrag", "Predivna zgodna žena", "Sviđa mi se", "Ma vi kako god i što god nosili predivni ste, a još tijelo", "Zanosna Nives Celzijus", "Obožavam te", "Ti si savršena u svakom smislu", "Hvala Bogu što si poslušala", "Kažu da momci u cvijetu mladosti trebaju da gledaju žene koje izgledaju kao vi, pa eto, poslušah", samo je dio komentara koje je dobila.

Nives trenutačno ponovno imamo priliku gledati u novoj All Stars sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" kao jednu od članova žirija koji uz nju čine još Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić +0 Albina Grčić - 1 Celebrity Pitali smo Albinu u kakvom je odnosu s prelijepim i talentiranim konkurenticama iz Srbije, evo što nam je odgovorila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene