pogledajte taj trenutak!

Baby Lasagna od Enisa Bešlagića primio važno priznanje koje ga je dirnulo: ''Dobiti ovo od čovjeka koji je uljepšao moje djetinjstvo...''

Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 2 Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 3 Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 1 Enis Bešlagić i Zlatko Dalić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 5 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Doček Baby Lasagne u Umagu - 14 Doček Baby Lasagne u Umagu - 13 Doček Baby Lasagne u Umagu - 12 +20 Baby Lasagna Galerija

Glumac i komičar Enis Bešlagić sinoć je uručio važnu nagradu našem pjevaču Baby Lasagni, evo kojim mu se riječima obratio na pozornici.

Na sinoćnjoj predstavi Enisa Bešlagića u Opatiji bio je prisutan i trenutačno najpopularniji mladić u Hrvatskoj Baby Lasagna.

Glumac i komičar Lasagni, odnosno Marku Purišiću, uručio je i jednu važnu nagradu, statuu ''Enisov najsmijeh'', a evo i kojim mu se riječima obratio.

''Osoba koja ima ovo jedno srce, ono je za ljubav, koja ima ovaj osmijeh iz predstave 'Da sam ja neko', i ta osoba jest netko, ta je osoba Baby Lasagna'', rekao je Enis.

Lasagna nakon uručene nagrade nije skrivao sreću i zahvalnost.

''Hvala svima vama, dobiti ovu nagradu velika je čast s obzirom na to da je Enis cijelo moje djetinjstvo nasmijavao mene i moju obitelj, Šemso je mene i mog brata toliko puta razveselio, dobiti nagradu od čovjeka koji nam je uljepšao djetinjstvo stvarno je nešto posebno…'' priznao je Marko.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enis Bešlagić🎭🎬 (@beslagicenis_jedini_pravi)

Je li Marko zaslužio nagradu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, Enis je u svoju predstavu ''Da sam ja neko'' pretočio svoj životni put, od odrastanja i onoga tko je želio biti pa sve do onoga tko je i što je danas, kroz iskrenu i autentičnu priču, punu emocija i svojevrsne mješavine osjećaja.

Posljednji koji je dobio ''Enisov najsmijeh'' bio je izbornik naše nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Pogledaji ovo ToMina supruga Marina u publici - 3 Celebrity Evo zašto je Enis morao zagrliti ToMinu suprugu u finalnoj epizodi našeg showa: ''Dođi 'vamo!''

Pogledaji ovo Enis Bešlagić Celebrity Evo na kojeg je Fazlinovića naletio Enis Bešlagić, nije im dugo trebalo da krenu zbijati šale: ''Da mi je s vama popit kavu...''

Pogledaji ovo Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo Celebrity Pogledajte kako je Baby Lasagna razveselio svoje najmlađe obožavatelje, koji su se zbog njega okupili u baš velikom broju!

Pogledaji ovo Nastup Baby Lasagne na Sea Star festivalu - 17 Celebrity Baby Lasagna napravio potpunu ludnicu na prvom velikom koncertu nakon Eurosonga, donosimo dašak atmosfere!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Proglašenje pobjednika showa Tvoje lice zvuči poznato - 1 Proglašenje pobjednika showa Tvoje lice zvuči poznato - 2 Proglašenje pobjednika showa Tvoje lice zvuči poznato - 3 Proglašenje pobjednika showa Tvoje lice zvuči poznato - 4 +33 Proglašenje pobjednika showa Tvoje lice zvuči poznato - 5 Celebrity Alenu Bičeviću život se potpuno promijenio u samo 13 tjedana: "Probao sam se nekoliko puta bezuspješno sakriti, zamalo je bilo i sudara…"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 2 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP +25 Renata Končić Minea, TLZP - 9 Celebrity Emotivna Minea javno se oprostila od ekipe iz snova: ''Na ovom putovanju bilo je i suza i smijeha, ali najviše ljubavi!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene