Ma, bravo!

Pogledajte kako je Baby Lasagna razveselio svoje najmlađe obožavatelje, koji su se zbog njega okupili u baš velikom broju!

Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo Goran Sebelic/Cropix 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo - 1 Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo - 4 Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo - 6 Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo - 7 Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo - 8 Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo - 9 Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo - 10 Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo - 11 Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo - 12 Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo - 13 +22 Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo - 14 Galerija

U Umagu je održana promocija slikovnice "Baby Lasagna i mačak Stipe-Veliko prijateljstvo", na kojoj se okupilo mnoštvo djece.

Jutro nakon što je nastupio na Sea Star Festivalu, Baby Lasagna, odnosno Marko Purišić u Umagu je održao promocija slikovnice "Baby Lasagna i mačak Stipe-Veliko prijateljstvo".

Na promociji je bila hrpa djece koji su se htjeli fotografirati s Markom, a on je sa svima strpljivo pozirao te im se i potpisivao na slikovnice.

Slikovnica "Baby Lasagna i mačak Stipe-Veliko prijateljstvo" predstavljena je uoči Eurosonga. Kroz perspektivu mačka Stipe ispričana je avantura zvana "Rim Tim Tagi Dim". Stipe je bio nadahnuće Baby Lasagni u pisanju hit-pjesme i njegova je neodoljiva podrška uz mace Gertrudu i Branku. Svaka mačka, kao i Stipe, oblikovani su u slikovnici prema stvarnim karakteristikama, a najmlađi uz njih uče o podršci, ustrajnosti i zajedništvu.

"Bio sam često u bendovima, ali nikad nismo radili nešto posebno od mercha ili općenito nešto takvo kao što je slikovnica. Posebno sam uzbuđen jer je ovo slikovnica koja opisuje priče i događaje Elizabetinih i mojih mačaka, nešto poput jedenja puža ili tuče s kaučem. Jako sam uzbuđen jer to predstavljamo javnosti, jer ovo su stvarne priče i vjerujem da će biti nešto zaista posebno", rekao je Baby Lasagna, koji autorski supotpisuje svoju prvu slikovnicu.

Autor teksta i ilustracija je Igor Jurilj, ilustrator i novinar koji se umjetnički potpisuje kao Yellow Yuri, koji je oblikovao priču o velikom prijateljstvu mačka Stipe i Baby Lasagne. O suradnji otkriva: "Marka sam kao Lasagnu upoznao odmah po objavi kandidature za Doru 2024. u intervjuu za koji sam spremio lazanje, a prije dolaska dio njih prosuo sam na ruku, što je ostavilo trajni, ali dragi ožiljak. Trajni trag ostavila je i Markova jednostavnost, srdačnost i simpatičnost koja se na jednoj kavi pretvorila u ideju o slikovnici koja bi fiktivno, ali biografski zabilježila popkulturni fenomen njegove pjesme. Nevjerojatnom lakoćom oslikali smo inspirativnu basnu o obitelji i kreativnosti."

Slikovnica je nastala uz pomoć Baby Lasagne, dok je šareno i toplo izdanje oblikovao Tomislav Vranić Vrana. Dostupna je na hrvatskom i na engleskom jeziku, a za prijevod je također zaslužan Igor Jurilj, diplomirani anglist po struci.

Pogledaji ovo Nastup Baby Lasagne na Sea Star festivalu - 17 Celebrity Baby Lasagna napravio potpunu ludnicu na prvom velikom koncertu nakon Eurosonga, donosimo dašak atmosfere!

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna najavio koncerte izvan Hrvatske, strani obožavatelji su izvan sebe: "Plačem upravo!"

Pogledaji ovo Doček Baby Lasagne na trgu - 8 Clubzone Eurosong dolazi u Hrvatsku: Veliki eurovizijski koncert uskoro u zagrebačkom klubu, stiže i Baby Lasagna!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Zane Billy Zane Billy Zane i Camille Razat Billy Zane +11 Billy Zane Nekad i sad Nove fotografije zvijezde "Titanica" obilaze svijet, nitko ne može vjerovati da je to zapravo on!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Furiosa Preporuke Furiosa: Još jedan epski spektakl koji će vas vizualno zadiviti, a priča o Furiosi raznježiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene